سلام مشکل من این هست من اکانت درست نمیکنم و دکمه اسکیپ رو میزنم وقتی بازی رو پلی میکنم این پیغام میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام مشکل من این هست من اکانت درست نمیکنم و دکمه اسکیپ رو میزنم وقتی بازی رو پلی میکنم این پیغام میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما روی لینکی که آخر همون پیغام اومده کلیک کن .نقل قول:
یه برنامه هست که باید دانلود کنی تا ویندوزت آپدیت بشه .
روی لینک کلیک کردم یه صفحه اینترنت باز شد ولی متسفانه چیزی باز نشد.من ای دی اس ال هم دارم.موقعی که روی گزینه ساختن اکانت هم کلیک میکنم یه صفحه باز میکنه ولی هیچی بالا نمیاد تو صفحه اینترنتش.
موقعی که روی گزینه create new account کلیک میکنم یه صفحه اینترنت باز میشه ولی صفحه سفید هست و هیچ لینکی باز نمیشه.
سلام دوستان
خب بازی به 40 درصد رسیده و یه مشکل عجیب!!!!افت فریم شدید!و فریز شدن و ......هارد به شدت درگیر میشه و کار می کنه!
من بدون پچ و مود حدود 45 فریم میگرفتم الان بار اول تست می کنم 34 بعدش 28 و ....حالا پچ که تو اکس پی نصب نمیشه(میگه بازی رو دیتکت نکرده و مطمئن شم که بازی رو نصب کردم و کار می کنه!!) تو ویستا هر دو رو نصب کردم و تو تست نتیجه بهتر شد و به همون حدود 40(39.96) رسیدم ولی باز همین که از خونه وارد محیط میشم به شدت فریم پایین میاد(گاهی هم صفر!!!!!و یک!) و گیر می کنه!حتی پایینترین تنظیمات هم نتیجه تست رو به 50 می رسونن ولی تو بازی همچنان فریز !!بعد بازی رو پاک کردم با نود و وب داکتر و مک آفی جداگانه چک کردم ویروس و سپای ور و ..نبود!هارد رو دیفرگ و بد سکتور چک کردم و مموری رو اپتیمایز!بازی رو با تمام آپدیتها دوباره نصب کردم اصلا فرقی نکرده!برام خیلی جالب شده!دمای قطعات هم کاملا عادی هست
E7300@3.0
735/1845/1085@9600
2G DDR2 @900
البته یه هارد مشکل دار داشتم که اضافه شده بود اونم دیسبل کردم نشد!خلاصه ما اومدیم یه بازی که دوست داریم بکنیم جز شطرنج و فوتبال!ببین چی شد!از اون نصب و اجرا و ....تا این درد سر هایی که یهو ظاهر میشن!بعضی ها رو هم که الان نیاز داریم نیستند!
بنیامین م گفت برخی به این مشکل خوردن !؟
خلاصه نظری/راهنمایی و... دارید بفرمایید قبل از اینه ویندوز xp فرش نصب کنم!
پیشاپیش ممنون
آقا کسایی که لپ تاپ دارن درایور جدید Nvidia رو برای لپ تاپ شون از لینک زیر دانلود کنن
کد:http://www.nvidia.com/object/notebook_drivers.html
سلام چه جوری میشه فهمید که بازی به جند درصد رسیده؟؟؟
من 2 ماه هست كه به فط تو p30 ميچرخم و گفتم شما خوشحال باشي يه كم كمك كني و پست بدي وگرنه ...:5:نقل قول:
سلام دوست من!
به اينجا برو و اين شماره ها رو در بازي وارد کن!
Effect هر کدوم هم جلوي شماره نوشته!
نکته:اول موبايل نيکو را در بياوريد (با فوروارد!) وبعد اين شماره ها رو(بدون وارد کردن خطهاي تيره!) وارد کنيد!کد:http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/hints.html
در ضمن اگه از اين به بعد کد هر بازي رو خواستي به Google برو و اين کمه رو وارد کن!:
GTA IV PC Cheats
فقط به جاي GTA IV نام بازي مورد نظرتون رو وارد کنيد!
اين طوري سرتون هم گيج نميره!
سلام به همگی اگه مود پچ ویرایشگر بازی GTA IV رو می خواهید از سایت زیر استفاده کنید
کد:http://www.thegtaplace.com/downloads
من همه کارارو که گفتین کردم !! ولی وقتی اجراش میکنم این پیغامو میده gta iv fatal error : dd3d50 !!
پست اول هم خوندم ! DD3D50 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0
خوب اینی که گفتین یعنی چی ؟؟ من چیکار کنم ؟؟ راهنماییم کنید دیگه :((:((
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که ئقتی ماشین میرونم و می خوام به سمتی بپیچم دوربین با ماشین نمی یاد و چند ثانیه بعد تازه می یاد روش (البته با ماوس میشه دوربین رو تنظیم کرد ولی م می خوام خودش اتوماتیک از پشت بگیره مثل نسخه قبلی).