سلام دوستان
من میخوام اینها رو که تو پست اول این تاپیک و در قسمت : چگونه مود ها رو نصب کنیم ، رو نصب کنم .
اینها رو چیکارشون کنم ؟ :
ASI , lua , Net , ++C
Printable View
سلام دوستان
من میخوام اینها رو که تو پست اول این تاپیک و در قسمت : چگونه مود ها رو نصب کنیم ، رو نصب کنم .
اینها رو چیکارشون کنم ؟ :
ASI , lua , Net , ++C
من پچ 1.4 رو نصب كردم ولي تفاوتي نديدم اگه تفاوت داره بگيد تا بدونيم نصب شده يا نه
یکی تو این تاپیک جواب نمیده
انگار این تاپیک رها شده
طبیعیهنقل قول:
شماها دیر اومدین
خیلی وقت از عرضه بازی گزشته و خود بازی هم جوری بود که بعد از پایان مراحل داشستانیش دیگه زیاد بازی کردن حال نمیداد بابت همین ولش کردن همه.اون روزایی که تاپیک روزی 6 صفحه میرفت جلو کجا بودین؟؟
به هر حال امیدوارم بازی کسی اینجا سر بزنه.
دوستان آیا راهی هست که بشه وقتی داخل بازی هستیم با اسپارک آی وی ادیتش کنیم و لازم نباشه بیایم بیرون؟؟؟؟
ممنون
دوست عزیزی می تونه فایلهای اصلی ستاپ بازی رو برام آپلود کنه ، آخه به مشکل بزرگی برخورم ، همه فایلها خراب هستن ، بازی رو به صورت اینترنتی خریدم که دیدم اینطوره لیست فایلها رو می ذارم ، البته ممکن لیستم ناقص باشه ، حجمشون هم خیلی کم هست ، کسی می تونه لطف کنه ...
با تشکر
Autorun.exe - Autorun.inf - data1.hdr - FlashDownload.url - GFWL.url - LANG_README - layout.bin - LinkLiveSocial.url - MSSupport.url - Readme.txt - RNorth.url - RNYC.url - RockStarSocialClub.url - RockstarSupport.url - RockstarSupport.url - setup.exe - setup.ini - setup.inx - setup.isn -
من از اینا ندارم،کجاست؟نقل قول:
اون تراینری که قبلا توی تاپیک گزاشته بودن و خیلی خوب بود نوشته هاش سمت چپ صفحه میومد با چه دکمه ای فعال میشد؟
داخل همون پوشه ای که بازی رو از اونجا نصب می کنن قرار دارن!نقل قول:
من از اینا ندارم،کجاست؟
من همچین چیزایی دیدم اما فرمتش فرق میکنه.اصلا فرمت url ندارم.
پس اگه برات امکان داره این دو فایل (setup.exe - setup.ini ) رو برام آپلود کن خیلی خیلی ممنون میشم .نقل قول:
نبود!!
این عکس محل نصب بازیمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکدوم رو میخوای بگو برات آپ کنم.