نقل قول:
دوستان اگه میشه به من هم کمک برسانند ... :21:
راستی بازم بخاطر سئوال نا به جام منو ببخشید ... اگر کسی از دوستان جای اصلی این پرسش رو می دونه بگه ... (:31:)
Printable View
نقل قول:
دوستان اگه میشه به من هم کمک برسانند ... :21:
راستی بازم بخاطر سئوال نا به جام منو ببخشید ... اگر کسی از دوستان جای اصلی این پرسش رو می دونه بگه ... (:31:)
شاید به خاطر کابلش باشه چون مطمئننا به خاطر قیمت بالای کابل HDMI کابل با کیفیتی همراهش ارائه نمیکنند.نقل قول:
ضمننا از لحاظ کیفیت تصویر از طریق HDMI به نظرم فیلیپس بهتر از الجی باشه.
سلامنقل قول:
خروجي تلويزيون را وصل كن به ورودي دي وي دي ركوردر تا تمام ورودي ها به تلويزيون ضبط بشه
فقط در اين نوع اتصال حتما بايد تلويزيون روسن باشد.
نقل قول:
منم اولش دقیقا همین کارو کردم ... اما فقط صدا رو ضبط می کنه ... تصویر نداره ...
اما در حالت معمول از آنتن براحتی می گیره ...
ركوردر را بايد روي LINE IN تنظيم كنيد. امكان داره روي تيونر باشد.نقل قول:
خروجي TV رو حتما چك كنيد.
سلام دوستان.تازگی یه ال سی دی سونی 40EX500 خریدم.خاستم سینما بخرم براش ولی دیدم پلیرش چیز جالبی نیست.سوالم اینه که اگه بخام پلیر جداگونه بخرم و سیستم صوتی رو هم جدا بگیرم اگه مثلا سیستم صوتی 6 بانده + ساب باشه باید پلیر هم 6 تا خروجی داشته باشه یا چیزی تو این مایه ها؟ببخشید اگه سوالم آماتوریه!
:19:
باید پلیری بخری که قابلیت پردازش و ارسال سیگنالهای چند کاناله ( دالبی و ... ) رو داشته باشه (به عبارتی خروجی های دیجیتال و اپتیکال داشته باشه) اونوقت میتونی این پلیر رو به یه دک دالبی یا AV ----- وصل کنی (شاید یه سینمای خانگی معمولی این قابلیت رو داشته باشه که به عنوان یه Av ----- بشه ازش استفاده کرد) و از صدای چند کاناله واقعی لذت ببری.
بعضی AV رسیورها هم هستن که صدای استریو رو میگیرن و به طور مجازی 5.1 یا 7.1 کاناله میکنن که اون دیگه مربوط میشه به قابلیتهای ----- شما ولی به هیچ وجه کیفیت یه صدای چند کاناله رو که به صورت Native یا واقعی با سیستم چند کاناله صدا برداری شده باشه ندارن...
بله از هر دو میتونید استفاده کنید.نقل قول:
ببینید پلیر فعلیتون چه ورودیهایی برای صدا داره. همشون حداقل یه ورودی AUX دارن. اگه ورودی اپتیکال داشته باشه که چه بهتر. خروجی صوت پلیر جدید رو به این ورودی وصل کنید و تصویرشم به تلوزیون بدید.
ممنون از جواب.تو بازار که تحقیق کردم دیدم فقط پلیر مارشال هست که 5.1 کاناله هست که میشه یه سیستم صوتی 5 بانده رو بهش وصل کرد.من منظور شما رو متوجه نشدم از اینکه گفتی وصل کنم به رسیور؟مگه خروجیهای پلیر به بلندگوها وصل نمیشه؟پس ----- این وسط چه کارست؟(----- من هایویون 9696)
عزیز من، ایشون منظورشون از ----- دستگاهی است که تمام سیستم های صوتی و تصویری بهش وصل میشه ، منظور از ----- ، گیرنده ماهواره نیستش. در ضمن اون فروشنده اشتباه به شما گفته ، فیلیپس هم مدلهایی داره که خروجی 5.1 آنالوگ داره مثل 5986 و 5996 ولی در صورتی میشه استفاده کرد که اسپیکر خودش آمپلی فایر داشته باشه.نقل قول: