سلامنقل قول:
دوست عزیز از توجهت ممنون ولی متاسفانه مشکل از اونجا هم نبود .یعنی با خود گوشی هم به نام ذخیره کردم متاسفانه جواب نداد.:41:
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز از توجهت ممنون ولی متاسفانه مشکل از اونجا هم نبود .یعنی با خود گوشی هم به نام ذخیره کردم متاسفانه جواب نداد.:41:
این p30world ها که خیلی با مرام بودن نمیدونم بامرام هاش کجاموندن که جواب مارو نمیدن؟
آقا ما تو خیالمون گفتیم هست این p30world و با یک فرمت غافل گیر کننده حال گوشیمو گرفتم الان من ماندم و این گوشی یه وری ؟
کمک کمک کمک کمک:18::18:
برنامه های گوشیم کار نمی کنن.آفیس قبلا امکان ادیت داشت الان کار نمی کنه .:41:
مشخصات شماره هایی رو که بهم زنگ میزنن رو نشون نمیده.:41:
سرعت گوشیم پایین اومده وخیلی با حوصله کار می کنه..........:41:
.......
سلامنقل قول:
بامرمام های پیسی هنوز هستند که خیلی وقت هسته که دیگران اجازه نمیدن به این تاپیک سربزنن
شما ورژن جدید افیس رو نصب کن
ولی یه سوال از افیس گوشی چه استفاده ای میشه کرد ؟ من که هنوز استفاده نکردم
شماره های که روی مموری گوشی کپی کردی همه رو پاک کن و دوباره از سیم کارت کپی کن تو مموری
مموری رو دفرگ کن و گوشی رو اپدیت کن و برنامه ها رو تو مموری کارد نصب کن
شاد باشی :40:
استفاده که زیاد داره ... نمایش و ویرایش فایل های Word و Power Point و Excel ... خیلی برای من که کاربرد داره ..نقل قول:
سلام بچه ها میگم کسی هست که قیمت قاب رو بدونه اصلا تو بازار گیر میاد؟
بله قاب کامل(با شاسی و سایر مخلفات) 80 هزار تومن هستشنقل قول:
که تا 70 تومن هم میتونی گیر بیاری
:5:
شما ورژن جدید افیس رو نصب کن
شماره های که روی مموری گوشی کپی کردی همه رو پاک کن و دوباره از سیم کارت کپی کن تو مموری
مموری رو دفرگ کن و گوشی رو اپدیت کن و برنامه ها رو تو مموری کارد نصب کن
شاد باشی :40:[/quote]
سلام
گفتم هنوز p30world بامرام داره .مخلصه هر چی بامرامه . دوست عزیز از توجهت ممنون مشکل من اینکه اصلا اطلاعات کافی در مورد نصب برنامه روی گوشی موبایل ندارم سر لج هم هستم تا خودم یاد بگیرم .
گوشیم رو که خرید م فروشنده گفت باید آفیس ریجستر بشه وبعد گفت آفیس را برای 2800 روز ریجستر کردم واز این حرفا حالا فایل های آفیس رو باز می کنه ولی نمشه خودم چیزی بهش اضافه کنم که قبلا می شد. من به لحاظ شغلیم خیلی لازم دارم گزارش بازدید های روزانه ام رو داخل فایل ایکس که تو کامپیوتر طراحی کردم وبعد کپی کردم تو گوشیم وارد کنم. والاباید مثل قبل یه دفتر دستک بگیرم دستم که دیگه مایه ی آبرو ریزیه .
حالا اگه بخوام آفیس گوشیمو ریجستر کنم باید چیکار کنم. بخاطر توجهت ممنون.:11:
نقل قول:
سلام
گفتم هنوز p30world بامرام داره .مخلصه هر چی بامرامه . دوست عزیز از توجهت ممنون مشکل من اینکه اصلا اطلاعات کافی در مورد نصب برنامه روی گوشی موبایل ندارم سر لج هم هستم تا خودم یاد بگیرم .
گوشیم رو که خرید م فروشنده گفت باید آفیس ریجستر بشه وبعد گفت آفیس را برای 2800 روز ریجستر کردم واز این حرفا حالا فایل های آفیس رو باز می کنه ولی نمشه خودم چیزی بهش اضافه کنم که قبلا می شد. من به لحاظ شغلیم خیلی لازم دارم گزارش بازدید های روزانه ام رو داخل فایل ایکس که تو کامپیوتر طراحی کردم وبعد کپی کردم تو گوشیم وارد کنم. والاباید مثل قبل یه دفتر دستک بگیرم دستم که دیگه مایه ی آبرو ریزیه .
حالا اگه بخوام آفیس گوشیمو ریجستر کنم باید چیکار کنم. بخاطر توجهت ممنون.:11:[/QUOTE]
در تاپیکی که ورژن های جدید افیس رو میزارن احتمالا یک راه هم برای کرکش وجود داره
میشه بگید الان که افیس رو باز می کنید چه اروری برای رجیستر میده ؟
شاد باشی :20::46:
سلام خدمت اساتید محترم
دوستان من یه مشکل کوچیک پیدا کردم با گوشیم اونم اینکه نمیتونم پروفایل جدیدی تو گوشیم بسازم.هرچقدر گزینه creat new رو میزنم پروفایلی ساخته نمیشه گوشی رو هم برگردوندم به تنظیمات اولیه کارخونه نشد.راه حل دیگه ای هم هست؟
با مستر ریست حا میشه؟
در ضمن 24 نیست که گوشیمو خریدم
اول گوشیتون رو مستر ریست کنید و تست کنید . اگه نشد هارد ریست کنید . اگر بازم نشد ، گوشی رو آپدیت کنید.نقل قول:
سلام خدمت اساتید محترم
دوستان من یه مشکل کوچیک پیدا کردم با گوشیم اونم اینکه نمیتونم پروفایل جدیدی تو گوشیم بسازم.هرچقدر گزینه creat new رو میزنم پروفایلی ساخته نمیشه گوشی رو هم برگردوندم به تنظیمات اولیه کارخونه نشد.راه حل دیگه ای هم هست؟
با مستر ریست حا میشه؟
در ضمن 24 نیست که گوشیمو خریدم