ده هزارتومننقل قول:
اینایی که من حبر دارم یکیشون با داءمی وصل میشه یکی دیگه رفته ایرانشل گرفته و دوسه نفری هم سیم جدید گرفتن و یکی فقط از طریق دفترخدماتی مشگلش حل شدهبود ...
خلاصه کانکت شدن با اعمال شاقه س دیگه!!!!!
Printable View
ده هزارتومننقل قول:
اینایی که من حبر دارم یکیشون با داءمی وصل میشه یکی دیگه رفته ایرانشل گرفته و دوسه نفری هم سیم جدید گرفتن و یکی فقط از طریق دفترخدماتی مشگلش حل شدهبود ...
خلاصه کانکت شدن با اعمال شاقه س دیگه!!!!!
چرا 09990 كار نميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
برا شما هم همينجوره؟؟؟؟؟؟؟/
البته درمورد دفترخدمانیا اکثریتشون دانش گافی ندارن مثلا من رفتم مشکلو با یکی دونتشون مطرح کردم دیدم نه تنها خبر ندارن بلکه راه حلشو از من میپرسن!!!!نقل قول:
قبل خرید سیم میشه از اونا هم پرسید ولی فکرنکنم کمکی به شما بکنن!!
اين سيم اعتباري همراه اول از كجا بايد بخريم ؟؟؟؟؟شما از كجا خريدي ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
درستهنقل قول:
در کل 09990 همراه آخر و 700 ایرانشل سرکاریه!!!!
از همون دفتر خدماتیا باید خرید ...نقل قول:
نقل قول:
با اين وضع محدوديت كه گذاشتن من فكر كنم الان ايرانسل به صرفه تر باشه...
چون الان رفتم نگاه كردم بسته هاي 1 ماهه ش 2 گيگ يعني فقط 500 مگا بايت از همرا آخر كمتره ،سرعته ايرانسلم كه ميدونيد بيشتره//////
به نظر شما كدومش بهتره با وضع موجود؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به منطقه شما داره اگه سرعت ایرانشل اونجا بهتره خب ایرانشل باید بگیرید اگه منطقه شما e رو ساپورت کنه همراه اول هم خوبه در کل به شما بستگی دارهنقل قول:
نقل قول:
از 15 بهمن شماره مرکز تماس همراه اول به 9990 از خطوط همراه اول و 09129990 از سایر خطوط تغییر کرده.
قبلش که به درد کسی نمیخورد حالا شاید با برداشتن یه صفر بدرد کسی خورد هرچند بعید میدونم!نقل قول: