قبل از قرارداد زنگ بزن بپرس با مودم من مشکلی ندارین بعد اقدام کن .نقل قول:
فکر نمیکنم هیچ کدوم از این دو شرکت مشکلی باهاش داشته باشن.
Printable View
قبل از قرارداد زنگ بزن بپرس با مودم من مشکلی ندارین بعد اقدام کن .نقل قول:
فکر نمیکنم هیچ کدوم از این دو شرکت مشکلی باهاش داشته باشن.
علیک سلام دوست عزیز؛ :27:نقل قول:
نه! نه! نه!نقل قول:
اگه برای لپ تاپ که بخواهید در همه مناطق منزل شاید هم بیشتر استفاده نمایید مودم وایرلس باید داشته باشید.
اما مودم وایرلس برای انتقال مستقیم و مستقل پیشنهاد میشه وگرنه می توانید از این مودم استفاده کنید. و 30 تومن هم یک کارت وایرلس برای کامپیوتر رومیزیتان که زمانی که کامپیوتر روشن هست از طریق کارت اینترنت رو منتقل کنه بع اطراف به صورت بی سیم. اما به نظر من یک مودم وایرلس بسیار بهتر و کارایی تر هم خواهد بود.
در ضمن؛ با این مودمتون میتونید همزمان به دو تا کامپیوتر، انشعاب اینترنت بدین. ولی با وایرلس، به 4 تا کامپیوتر.
البته محدوده سرویس دهی وایرلس هم نامحدود نیستاااااا. یعنی از فاصله ی مخصوصی به بعد، دیگه ارتباط قطع میشه.
موفق باشید. :40:
خیلی مموننقل قول:
حالا اگه میشه دو-سه تا مدل با قیمت زیر 70 تومن هم بگید که برم بخرم کلکش کنده شه بره.
با سلام
من میخوام با لبتاب به اینترنت وصل شم
محل اقامتمم امبرآباد شمالی هست
پهنای باند مورد نظرم هم 256 هست ، از دوستان میخوام راهنماییم کنید از چه شرکتی و چه نوعی ( وایرلس - adsl ) سرویس بگیرم
و قیمت ها حدودا در چه بازه ای هست بصورت ماهانه؟
پیشنهاد شما چیه؟
با تشکر فراوان
...
شاد باشی
فکر کنم فقط پارس آنلاین به امیرآباد میداد.نقل قول:
ضمن تشکر از پاسختون
میشه یک کم توضیح بدین چه نوعی بگیرم wireless یا adsl ؟
قیمت ها با توجه به پهنای باند 128-256 ماهیانه حول چقدره ( وایرلس و ای دی اس ال )؟
آیا این پهنای باند ها بصورت share هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان یه سوال
دفعه پیش وقتی میخواستم مودم را نصب کنم باید یه ای پی اینجا وارد میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کانکت بشم
ولی الان که ویندوز رو جدید نصب کردم بدون اینکه چیزی رو وارد کنم کانکت هستم
میخواستم بدونم اون آی پی که تو شکل باید وارد میکردم و نکردم چه تاثیری داره؟
نه! تاثیر مستقیم نداره.نقل قول:
ولی اگه IP و DNS ندید، بعضی وقتها (زمانی که از برنامه های پر حجم استفاده میکنید) پورت های مورد بسته میشه و دسترسی شما به نت کاملا قطع میشه.
و این مشکل هم فقط و فقط با خاموش روشن کردن مودم حل خواد شد.
به عنوان مثال شما در یولید یک فایل بزرگ رو رندر کنید. یا مثلا یه ساعت در Window Media Player فیلم ببینید.
حتما ارتباط تون قطع میشه.
این اتفاق می افته (این پست رو قدیم ندیما خودم زدم. ولی کسی نبود که جواب بده. خودم کشفش کردم. دلیلش ندادن IP بود. از زمانی که آی پی دادم اصلا اون اتفاق نیافتاده)
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2772001&postcount=234
بیا اینجا بیشتر راهنمایی میگیری .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
سلام
من یه مودم D-Link DSL200 دارم چطوری میتونم تو ویستا نصبش کنم تو سی دیش واسه ویستا نداره