نقل قول:
بله همون شخص هست. البته از پسر بودنش گذشته عیال وار هست :biggrin:
باهاش صحبت کردم گفتم که چرا سرعتها نسبت به تبریز کمه گفت مشکل با مخابرات شما داریم. گفتم که پس چرا سرویسها باهم اختلاف دارن گفت که اینجا با تبریز فرق میکنه و...
که گفتم که نه اینطور نمیشه خیلی از کاربرا از سرعت که راضی نیستن این مورد هم بهش اضافه شده و از اختلاف داشتن حجمها گله مندن. که گفت محدودیتی خاصی در ارائه حجم اضافی نداره و هرکسی ناراضی بود مشکل رو حلش میکنیم. اینجاست که میگن حق دادنی نیست بلکه گرفتنیه
بعد یه چیزیو بگم اینها چون اعتراضی نمیشه به خاطر همین زیاد سعی نمیکنن کیفیت رو بالا ببرن. دیدین دیگه من یه چند کلام صحبت کردم و به قولی راضیم کردن ;)
پس معلومه كه حسابي با دژفرد صميمي شدي :31: (قضيه عيالوار بودنش رو ميگم)
كلا آدم با مزه ايه، چند بار كه رفتم دفتر فروش نميدونم چرا ولي هر دفعه واسم يه ليوان آب مياورد تا بخورم!!! راستش اين كارش خيلي هم خوبه ولي يه جورايي بوي ريا و تزوير از اين كارش ميومد! :13:
نقل قول:
جناب ارومچي ليست قيمت نامحدود رو داريد ؟
و مثلا 512 نامحدود دانلودش حدودا چند ميشه ؟
من كه از آنا اينترنت گرفتم سرعت دانلودش معمولا پايين تر از 50 هست و قيمتش هم 95000 تومن.
دوست عزيز سلام
من از مكس سرويس ندارم ولي در مورد سرعتهاي سرويسهاي محدود يه چيزايي ميدونم ولي راجع به 512 نامحدود اطلاعات ندارم
در ضمن اگه شما 512 نامحدود گرفتي و سرعت دانلودت زير 50 هست بايد بري با معذرت از همه دوستان شلوارشون رو در بياري چون دارن زير سرعت قانوني بهت سرعت ميدن، قانونا بايد با 64 كيلو دانلود كني كه با توجه به نويز و فاصله از isp نبايد كمتر از 60 كيلو بشه.
آنا اينترنت كه نزديكه 1 سالِ كه دورانش به سر اومده و وقتشه تا منقرض بشه و بره قبرستون با اون سرويسهاي مزخرفش! ول كنيد اين آنا رو بريد از يه جاي ديگه اكانت بگيريد. واسه چي اينهمه پول ميديد بابت سرويسي كه نه پينگ درست و حسابي داره نه سرعت دانلود به درد بخور
نقل قول:
دوستان این دو تا با هم چه فرقی میکنن
1m محدود 5 گیگابایت 3 ماهه-69000 تومان
1024 توربو 5گیگابایت 3 ماهه-49500 تومان
آیا سرعتشون تو آذربایجان غربی فرق میکنه یانه من هم از 1مگ استفاده کردم هم از 1024 که تو سرعتشون فرقی ندیم بین 100 تا 120 کیلوبایت بودن
حالا الان میشه بگین سرعت کدوم خوبه و چه فرقی میکنن با هم
با تشکر
سرويس توربو سرعتش قانونا بين 64 و 128 متغييره و در اين بازه ممكنه نوسان كنه يعني ممكنه يه روز 128 بده يه روز 70 يه روز 90 و...(اين از شانس خوب شماست كه زير 120 نمياد)
سرويس 1 مگ شب و روز فيكس رو 128 قرار داره و قانونا نبايد سرعتش از اين پايين تر بياد
:8: ديشب مخابرات اساسي بهم حال داد، تونستم 3130مگ دانلود كنم :8: