سلام دوستان
اگه سوالم تكراريه ببخشيد آخه خوندنه 135 صفحه كاره سختيه ......
من ميخوام ان 82 بخرم ولي شنيدم كه خيلي زياد هنگ ميكنه و خيلي هم حساسه اين درسته
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
Printable View
سلام دوستان
اگه سوالم تكراريه ببخشيد آخه خوندنه 135 صفحه كاره سختيه ......
من ميخوام ان 82 بخرم ولي شنيدم كه خيلي زياد هنگ ميكنه و خيلي هم حساسه اين درسته
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
خیر دوست عزیز. این گوشی حداقل برای من تا حالا هنگ نکرده مگر در موارد خاص...
چند بار هم زمین خورده ولی هیچیش نشده.
سلام آقا مجتبی
برای اتصال به اینترنت (با WLan) من باید چه تنظیماتی انجام بدم
ضمنا این فایل CER , Key را برای من نمی خوای بگذاری(توی همون تاپیک هم براتون نوشتم که من فایل 436 را پیدا نکردم
تشکر فراوان
كدوم بحث؟؟ رو گوشي من و شما N-Gage II نصبه..:10:نقل قول:
سلام بازی های ان گیج را باید چه جوری نصب کنیمنقل قول:
دوست من دو تا تاپیک مخصوص انگیج 2 هست یکی آرشیو یکی هم برفع اشکال ، که دست یونس جان درد نکنه ، تاپیک آرشیو رو کرده جواهر ، هیج جا پیدا نمی شه ...
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=207719
این مشکل داره منو بد جور ناراحت و عصبانی :grrr::evil2: می کنه . الان دوباره همه چیش پاک شده تازه همین الان چند تا بازی انگیج و موزیک ریخته بودم که الان پاک شد . :37::41:نقل قول:
من هنوز با این مموری N82 مشکی مشکل دارم . همش هر چی توی مموری هست را بعد از 1 یا2 یا 3 روز یا کمتر هر چی توی مموری هست پاک می شه و چند تا فایل با اسم های اجق وجق که قابل خواندن نیست اضافه می شه. همه کاری هم کردم مموری هم با گوشی فرمت کردم هم با گوشی ( 3 4 بار ) و فون مموری هم 3 4 بار فرمت کردم ولی باز هم درست نمی شه تا حالا 2 تا مموری عوض کردم همش هم این طوری می شه . من با فون مموری مشکلی ندارم و به خوبی کار می کنه ولی مموری خیلی خیلی داره اذیت می کنه هیچی نمی تونم توش بریزم تا می ریزم بعد 1 2 3 روز یا کمتر پاک می شه .
مموری : 4 گیگ Transcend یه بار هم رفتم نمایندگی و یه نو گرفتم و الان هم مثل همون اولی شده پاک می کنه
چیکار کنم ؟؟؟؟
کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42:
هیچ کی تا حالا این مشکل را نداشته ؟؟؟؟؟؟
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
:45::42::evil2::grrr::41:
شايد اين نوع رم با گوشيت سازگار نيست...؟:13:از يكي يه رم ميكرو بگير بذا رو گوشيت ببين بازم اينطوري ميشه؟
ضمنا" مموري خودت رو هم رو يه گوشي ديگه امتحان كن...انشالله جواب ميگيري...:10::46:
روی مموری نوشته microSDHC Card .نقل قول:
این HC چیه ؟؟؟
یونس جان شما که می گی ناسازگاره پس چرا بعد از 1 یا 2 روز این طور می شه ؟؟؟
رو مموري هاي 4 و 8 گيگ ميزنه، رو رمه منم هست...نميدونم چيه...نقل قول: