خواهش مي كنم عزيز وظيفمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش من تا جايي كه يادمه همچين چيزي نگفتم فقط گفتم كه اگه آنتي ويروس رو دانلود كنيد اونوقت از كلي از امكانات اينترنت سكيوريتي محروم خواهيد شد (نه فقط فاير وال خيلي چيزا)نقل قول:
راستش یه جایی شما گفتید که اگه فایروال دیگه ای با آنتی ویروس اون نصب کنید از یه سری امکانات اینترنت سکوریتی اون بی بهره میشید
بله هم سن عزيز چرا نشه بپرسيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میتونم بپرسم اونها چی بود؟آیا میشه جداگانه اون هارو تهیه کرد.
آنتي اسپم
آنتي هكر
آنتي اسپاي
پروآكتيو ديفنس
وب آنتي ويروس
ميل آنتي ويروس
فايل آنتي ويروس
شما ببين كدوماشو نداره آنتي ويروس خب از همونا محروم مي شي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من خودم خيلي برنامه ي زير رو دوست دارم البته همه به خاطر كارآيي هاش دوستش دارن منم اينو پيشنهاد مي كنم ولي اسپاي ور داكتر هم خيلي خوبه.نقل قول:
راستی آخر نگفتید از چی آنتی اسپای وری استفاده کنم!!!
بعد از چه آنتی روت کیتی استفاده کنم.
البته اينجا جاش نيست
کد:http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10045910.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5
آره همون فاير واله تو اون نظر سنجيتون هم اومده. نمي دونم همه چيز منحصر به فرده به خودش مربوطه شما هم هر چي كه دوست داشتي انتخاب كن.به نظر من الان كه آنتي ويروس ريختي همون فاير وال كومودو رو بزن رو سيستم من چون اينترنت سكيوريتي دارم فاير والا با هم گل آويز مي شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی آنتی هکر کسپر منظور همون فایروال هست آیا من میتونم از اون استفاده کنم.قوی هست یا چیزه بهتری هم گیر میاد؟
موفق باشي دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكل نامربوطي به اينجا بود من در پيغام خصوصي در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]