سلام دوستان من سوال و اشکال در برنامه ورد زیاد دارم که ازتون می خواستم کمکم کنید
اگر شماره صفحه را Insert کردیم و زیر تمام صفحه ها اومد و فایل رو هم Save کنیم
و حالا بخوایم شماره صفحه رو براریم باید چکار کنیم؟
Printable View
سلام دوستان من سوال و اشکال در برنامه ورد زیاد دارم که ازتون می خواستم کمکم کنید
اگر شماره صفحه را Insert کردیم و زیر تمام صفحه ها اومد و فایل رو هم Save کنیم
و حالا بخوایم شماره صفحه رو براریم باید چکار کنیم؟
چگونه مود رولر ورد را از cm به اینچ تغییر بدیم؟
سلامنقل قول:
شما روي همون شماره صفحهاي كه ايجاد شده دابل كليك كن و بعد روي كادر كوچك دور عدد شماره صفحه هم كليك كن و اونو پاك كن
سلام دوست عزيزنقل قول:
از منوي tools گزينه Option رو بزن و برو به زبانه general و از باكس measurement unit گزينه مورد نظرت رو انتخاب كن
سپاس از پاسختان.
Meno Tools Template and Add-ins
توضیحات می خواستم که چه کار می کنه که باید جالب باشه
ممنون
چه جوري ميشه توي ورد صفحه اي كه مينويسي رو پشتشو اسمتو بزاري كه مثل hedr and footer ميمونه
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما از منوي format و زيرمنوي Background گزينه Printed watermark رو انتخاب كن و .......
سلام علی جوننقل قول:
نجاتم بده لطفا با عکس بهم بگید که من از صفحه ی 7 می خوام شماره 1 و از صفحه ی اول تا 6 می خوام به صورت الف و ب باشه لطفا یه خرده زودتر کمکم کنید نمی خوام مخلفاتش رو بگید فقط بگید برای این کار باید چه خاکی به سرم بریزم
یک دنیا ممنون
با تشکر
بای:40:
دوست عزیز سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این کار شما در صفحه ی 7 قرار بگید و از گزینه هایBreakگزینه ی next pageرا انتخاب کنید حال از Format page numberحالت شماره گذاریتون را انتخاب کنید در حالی که در سکشن اولین مثلا حالت الفبایی.در سکشن دوم قرار بگیرید و باز از فرمت پیچ نامبر قسمت Start asشروع را از یک بزنید.
در ضمن بنویسید از ورد 2007 استفاده می کنید یا 2003
موفق باشید
چرا بعضی وقتا وقی یه متن فاسی رو تو word پیست میکنیم
آخر جمله اول خط قرار میگیره؟!؟