اين كه عاديه سري جديد كه مياد قيمت سري قديم مي كشه پايين.نقل قول:
عكس گرفتن با اين گوشي خيلي راحته در ثاني كيفيت حيلي خوبي هم داره فقط كيفيت فيلبرداريش يكم ضعيف است.
و دكمه هاش هم به دليل جاي زياد بين كليد ها خيلي راحت هست:10:
Printable View
اين كه عاديه سري جديد كه مياد قيمت سري قديم مي كشه پايين.نقل قول:
عكس گرفتن با اين گوشي خيلي راحته در ثاني كيفيت حيلي خوبي هم داره فقط كيفيت فيلبرداريش يكم ضعيف است.
و دكمه هاش هم به دليل جاي زياد بين كليد ها خيلي راحت هست:10:
hussainممنون از راهنماییت
کلید های لمسیش اذیت نمیکنه بعد چندوقت؟ کیفیت دوربین سری جدید از قبلی کمتره؟ یعنی 5مگاپیکسل کشکی؟
و یه سوال,این گوشی باگ خاصی نداره که بره رو اعصاب؟؟ و من اگه بخرم بهتره آپدیت کنم یا فرقی نداره...
چطور بايد گوشي رو آپديت كنيم؟!
گوشي رو آپديت كردم ولي هنوز دكمه ي 9 و * بعد از چند ثانيه كار نميكنن؟! مشكل از كجاست؟ آحه گوشي نو هستش و فكر نكنم كه گرد و غبار رفته باشه داخلش!:41:نقل قول:
نمي شه گفت خراب نميشه چون بعضي هاش مشكل دارن.نقل قول:
در من تست كردم سري كيفيت كمتري دارند به قول شما 5مگا پيكسل كشكي:31:.
شما بهتره دنبال يك 5مگاپيكسل بهتري باشي مثل c902 در ضمن c702 هم چيزي كم و كثري از c902 نداره بهتره يك نگاهي بكني بعد قضاوت كني:10:
پس مشكل نرم افزاري هستش آيا مستر ريسيت هم كردي؟اگر با مستر ريسيت هم درست نشد بايد فلش كني. در كل گوشي كه از رده توليد خارج شد خريدنش به صرفه نيست چون امتيازش رو به ديگر كارخانه ها ميدن.:10:نقل قول:
سلام به دوستان
گوشیمو فلش کردم
میخواستم ببینم میشه یک backup چیزی گرفت دیگه اگر اینطوری شد به مشکل لاگ شدن نخوریم و کلی پیاده نشیم؟ البته انشالا به مشکل لاگ نخوریم
و همینطور بگم k850 رو میشه با kkclinet 1.99 فلش کرد اینطور که انجا گفتهکلا میخوام موارد مربوط فلش و اموزش فلش با kkclinet 1.99 اینجا گفته بشه اگر دوستان همکاری کنند:40:کد:http://topse.ru/files/file4913.html
شاد و پیروز باشید
به سلامتي پس درست شد:11:نقل قول:
يعني با فلش درست ميشه؟! صفحه كليدش يعني مشكلي پيدا نكرده؟ مستر ريست كنم اظلاعات همش پاك ميشه؟نقل قول:
بله با فلش درست مييشه.در ضمن مستر ريسيت فقط تنظيمات رو دوياره ريزي ميكنه:10:نقل قول: