من درست خبر ندارم ولی تو سونی اریکسن بهترین رو ٌW960 داره فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی تو نکیا 5310 XpressMusic. داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من درست خبر ندارم ولی تو سونی اریکسن بهترین رو ٌW960 داره فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی تو نکیا 5310 XpressMusic. داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین هنزفری رو داره ولی کیفیت خروجی صدای گوشی زیاد جالب نیستنقل قول:
پی990 بهترین کیفیت صدای مگا باس رو داره
آره کیفیت داره ولی خیلی صدا نداره:8:نقل قول:
من صدای هنسفری 960 رو نشنیدم ولی با گوشیم که پی 990هستش یه عنوان DVD Player استفاده میکنم و به سیستم خونه گیم وصل کردم کیفیت صداش در حد کار صوت کامپیوتر و حتی بالاتره که به احتمال زیاد همه UIQ3 های سونی همین طور باشند البته بعد از تقویت صدای هنسفرینقل قول:
پی990 بهترین کیفیت صدای مگا باس رو داره
نقل قول:
اینا همه جنجال های بی خودی سونی اریکسون بوده و بس
پی990 کیفتی صداش هیچ گوشی ندیدم بش برسه
حتی دبیلو 900
من بیشتر گوشی های سری دبیلو رو داشتم
دبیلو 800
810
900
950
960
اگه پی 990 رو هک تقویت صدا روش کار بگیریم صدای هندزفریش به تو باور نکردنی افزایش پیدا میکنه البته کیفیتش زید تغییر نمیکنه
من این رو امتحان کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با برنامه Coreplayer بخش میکنم و صداش با PC هیچ فرقی نداره
اگه با LCG player امتحان کنی دیگه چی میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این برنامه یه چیز دیگس همین الان تست کردم حرف ندارهنقل قول:
اگه با lcg player امتحان کنی دیگه چی میگی
ممنونم از جوابهاتون پس صدای p990 بهتر از w960 هست؟