نقل قول:
پس یکی کمک کنه دیگه! :19:
Printable View
نقل قول:
پس یکی کمک کنه دیگه! :19:
سلام به همه.
وقتی می خوام یک پارتیشن رو باز کنم و رویه پارتیشن کلیک میکنم یک اخطار می آد و بعد پارتیشن با یک my computer دیگه باز میشه.
و هر چی windows عوض می کنم هیچ فایده ای نداره.همینطور دستورهای tools مثله هیدن کردن هم کار نمی کنه.اصلا نمی دونم مشکل در چه رابطه ای هست. در ضمن یه پارتیشن هم اصلا فرمت ntfs نمیشه و فقط با fat میتو نم فرمتش کنم.
فکر کنم یه بار ویندوز عوض کردم و با dos فرمت کردم این مشکل به وجود اومد.ممنون میشم کمک کنید
راستی windows هم یک اخطار میده.
the instruction at ''0x100143d8'' referenced memory at ''0x00000000'' .the memory could be written.
اول از همه از شما تشكر مي كنمنقل قول:
دوم : من كاري را كه گفتيد انجام دادم ولي كارت گرافيكم داغ نبود
سوم : وقتي كه ويندوز را پاك و دوباره نصب كردم مدت زمان بيشتري طول مي كشيد تا اين طوري همه چيزم قفل بشه منظورم اينه كه قبل از نصب ويندوزم وقتي به اينترنت متصل مي شدم حدود 10 دقيقه طول مي كشيد تا اين گونه كامپيوترم قفل بشه و ... ولي بعد از اينكه ويندوز را پاك كردم و دوباره نصب كردم و به اينترنت وصل شدم حدود 20 دقيقه طول كشيد تا كامپيوترم هنگ كنه
چهارم : وقتي به اينترنت وصل باشم و windows media player نيز در حال كار باشد اين زمان خيلي كم مي شود يعني حدود 5 الي 7 دقيقه طول مي كشد تا هنگ كنه
لطفا راهنمائي ام كنيد كه چگونه اين مشكل را حل كنم
منم این مشکلو دارم یعنی کار نرم افزار مخربه؟نقل قول:
سلام
سيستمم خيلي خسته هست و دير برنامه ها رو باز ميكنه
سروس پك 3 هست
تمام درايو هاچك و ديفرگ شده
انتي ويروس نود 32 اپديت هم چيزي پيدا نكرده.اپديت ديروزه
انتي اسپاي هم همينطور
با tune up utility هم تعميرش كردم كه يه عالمه مشكل رو بر طرف كرد كه نميدونم اين مشكل ها رو از كجا پيدا كرد چون سيستمم رو تازه نصب كردم
برنامه زياد دارم ولي نه خيلي زياد
رم512
سي پي يو 1.7
سلام
سيستمم خيلي خسته هست و دير برنامه ها رو باز ميكنه
سروس پك 3 هست
تمام درايو هاچك و ديفرگ شده
انتي ويروس نود 32 اپديت هم چيزي پيدا نكرده.اپديت ديروزه
انتي اسپاي هم همينطور
با tune up utility هم تعميرش كردم كه يه عالمه مشكل رو بر طرف كرد كه نميدونم اين مشكل ها رو از كجا پيدا كرد چون سيستمم رو تازه نصب كردم
برنامه زياد دارم ولي نه خيلي زياد
رم512
سي پي يو 1.7
سلامنقل قول:
شما دمای CPU رو هم از تو بایوس چک کن ببین رو چنده ==> اگر بین 40 تا 50 باشه نرماله ولی بیشتر باشه فن
CPU مشکل داره یه برچسبی روشه اونو که برداری زیرش یه سوراخ هستش چند قطره روغن چرخ خیاطی بریزی
توش درست میشه
راستی CPU شما Intell هستش یا AMD ؟
سلام
این پروسه چیه که چندتا از اون همیشه وجود داره و اگه یکی شون ببندم ،.سیستم بعد از یک دقیقه restart میشه!
ممنون:20:
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم؛
یه فایل chm. دارم که توی ویندوز اجرا نمیشه اما توی لینوکس اجرا میشه ...چه کار میشه کرد ..