اين عكس و گذاشتم تا يكم احساساتي بشيد:31:نقل قول:
Printable View
اين عكس و گذاشتم تا يكم احساساتي بشيد:31:نقل قول:
سلام به همگی . من دوباره پیدام شد :31:
بابا چه کردید ! ترکوندید :8:
فعلاً بای :40:
انديشههاي كاپيتان چلسي
انتقام و احترام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاپيتان چلسي دو ماه پس از ناكامي تلخ آبيها در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا برابر منچستريونايتد، شياطين سرخ را به نبردي دوباره فراخواند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جانتري ميخواهد رقيب منچستري را در ليگ پيشرو ناكام بگذارد. اين مدافع ليگ قهرمانان را هم بسيار پرهيجان ميداند.
آبيهاي لندن فصل نااميد كنندهاي را پشت سر گذاشتهاند. آنها در ليگ برتر براي دومين بار پياپي ناكام ماندند. ضمن آنكه در ليگ قهرمانان هم برابر همين تيم تسليم شدند، آن هم در ضربههاي پنالتي. تري اكنون در انديشه تلافي است.
او پس از گفتوگو با فرانك لمپارد گفت: «ميخواهيم قهرماني در ليگ برتر را پس بگيريم. نشان دادن پايداري در طول فص و پيش افتادن از منچستريونايتد، رويايي خواهد بود.»
با اين همه كاپيتان 27 ساله چلسي به شياطين سرخ احترام ميگذارد. او كه با تلويزيون چلسي گفتوگو ميكرد، ادامه داد: «آنها دو سال خوب را داشتند و بايد به آنها احترام بگذاريم. ما ميدانيم كه در سال گذشته خوب بوديم و هنوز ميتوانيم پيشرفت كنيم.»
او دربارهي فصل جديد ليگ برتر هم گفت: «قهرماني در ليگ برتر همان چيزي است كه ميخواهيم زماني كه ليگ قهرمانان دوباره به جريان بيافتد، بسيار پرهيجان و جذاب خواهد بود.»
دکو: جادوی روبینهو به کار چلسی می آید
به گزارش شیرهای آبی لندن٬ دکو درباره توانایی های روبینهو گفت: او نمایش دلپذیری از فوتبال را به نمایش می گذارد. روبینهو مهارت های شگفت انگیزی دارد. او فوق العاده است و می تواند جادو کند و قطعآ چلسی می تواند از جادوهای خوب او نهایت استفاده را بكند.
هافبک توانای 31 ساله چلسی در مورد شرایطش در چلسی خبر داد ...
بالاک که اولین بازیش را در این سال در برابر میلان انجام داد که با نتیجه 5-0 به اتمام رسید گفت که برای فصل جدید لیگ برتر انگلستان آماده است و می خواهد با بازیش خاطره ای را در ذهن هواداران چلسی ماندگار کند ...
رانیزی مربی سابق چلسی گفت :
مربی سابق چلسی رانیری هنوز از چلسی 2004 دلخور است در این رابطه گفت :
"از وقتی که رومن آبراموویچ با آمدنش به چلسی من را به خاطر ورود مورینیو اخراج کرد هنوز از چلسی دلخورم ..."
رانیری که بعد چلسی مربی والنسیا و پارما شد که در نهایت(فعلا) مربی یوونتوس است اظهار کرد :
"دوست دارم در جام باشگاه ها با چلسی هم گروه شویم و به باشگاه و هواداران چلسی و بویژه به آبراموویچ نشان دهم که چه مربی بودم... و حتی میخواهم با چلسی در استمفورد بریج بازی کنم که بتوانم توانایی هایم را به رخ همه بکشم ..."
__________________________________________________ _________
اینو نگا کن .................:27:
چه توقعی داره از خودش .....:31:
خوش اومدی ...:10:نقل قول:
مگه کجا بودی ؟؟؟؟؟
دمه بچه ها گرم... این تاپیکو ترکوندن ..:40:
به . سلام چطوری ؟؟؟ حدود یه سال فک کنم نبودی!!!:20:نقل قول:
در هر صورت خوش اومدی جات خیلی خالی بود:13:
سایت گل لیست خرید و فروش ها رو به طور کامل با مبلغ قرارداد گذاشته بود گفتم بزارم اینجا:
Players In:
Jose Bosingwa (FC Porto, £16.2m), Deco (Barcelona, £8m).
Players Out:
Steve Sidwell (Aston Villa, £5m), Ben Sahar (Portsmouth, loan), Ryan Bertrand (Norwich, loan), Slobodan Rajkovic (FC Twente, loan), Claude Makelele (Paris St Germain, free), Khalid Boulahrouz (Stuttgart, £4m), Tal Ben Haim (Manchester City, undisclosed), Shaun Cummings (MK Dons, loan).
چرا ماکلله مجانی رفته به پاریس سینت جرمن؟نقل قول:
Claude Makelele Paris St Germain, free