واقعا پاتو بهترین بازیکن میلان بودنقل قول:
اما مشکل این بود که واقعا تنها بود و کسی کمکش نمیکرد...اینزاگی هم که دیر اومد...
Printable View
واقعا پاتو بهترین بازیکن میلان بودنقل قول:
اما مشکل این بود که واقعا تنها بود و کسی کمکش نمیکرد...اینزاگی هم که دیر اومد...
پاتو که خوب بود دفاع لنگ میزد مخصوصا گل دوم دفاع موند چیکار کنه ..........
دلیل شکست مورینیو بود که فهمید چه تاکتیکی علیه میلان بکار ببره.........
منم فکر میکنم پاتو خوب بازی کرد.
کالادزه و مالدینی ضعیف کار کردند.نبود نستا و کاکا هم مزید بر علت شد....
ولی ظاهرا یک نکته اساسی رو فرتموش کردیم.....آدریانو با دست گل زد و گلش سالم نبود.
برای فصل بعد حتما باید یه دفاع وسط قوی بگیریم...و یه مهاجم که بتونه کنار پاتو بازی کنه...
البته 2 مهاجم با سیستم تک مهاجمی کارلتو جور در نمیاد.
آخه حیف نیست مالدینی بره و یکی مثل کالادزه جاشو بگیره
در مورد پاتو. توپگیری و ... به کنار.
مثل آخرین بازی که ازش دیده بودم توی 4 5 موقعیت آماتور عمل کرد و خطری روی دروازه اینتر ایجاد نشد.
حداقل اگه ضربه خطرناکی می زد یه چیزی. گلم نشد نشد.
دیگه چه انتظاری دارید؟ وقتی میلان 20 30 دقیقه خوب بازی میکنه و موقعیت ها توسط مهاجم خطرناک نمیشه که یکیش هم شاید گل بشه, به هر حال نوبت به تیم حریف هم میرسه که ...
...
نمی دونم. شاید هم تنها بودنش باعث میشه نتونه حرکتی انجام بده.
كاكا: پيشنهاد سيتى خوب بود
« كاكا » ستاره برزيلى ميلان در مصاحبه اى با اسپورت مدياست در مورد پيشنهاد منچستر سيتى در نقل و انتقالات ژانويه صحبت كرد. كاكا گفت: « من در مورد بردهايى كه اينجا داشتم و همچنين عناوينى كه مى خواهم در اينجا ببرم فكر كردم و به همين خاطر نتوانستم ميلان را ترك كنم. فاكتور ديگر، تأثير هواداران بود كه فوق العاده براى من اهميت دارند. »هافبك برزيلى ميلان افزود: « من هرگز نمى خواستم اين باشگاه را ترك كنم و در حقيقت تمام پيشنهادات را با ميل شخصى رد كردم. خارج از احترام به باشگاه ميلان، من به پيشنهاداتى همچون پيشنهاد منچسترسيتى كه از نظر اقتصادى خوب است، فكر مى كنم، پيشنهاد آن ها براى باشگاه من بسيار مناسب است. همچنين ميلان تجارت مى كند و اكنون با بحران مواجه شده است، طبيعى است كه به فكر درآمد و مخارج خود باشند. »
گاليانى: جمعه تكليف بكهام روشن مى شود
آدريانو گاليانى، رئيس باشگاه ميلان معتقد است روز جمعه مى تواند روزى باشد كه ديويد بكهام با ميلان قرارداد دائمى مى بندد هرچند اين باشگاه ايتاليايى هنوز با لس آنجلس گالكسى به توافق نرسيده است. قرمز و مشكى پوشان سعى دارند سر يك مبلغ مشخص با آمريكايى ها به اتفاق نظر برسند اما تيم بكهام هنوز روى خوش به آنها نشان نداده است. گاليانى در اين رابطه گفت: هنوز توافقى حاصل نشده است اما روز جمعه ممكن است سرنوشت بكهام تعيين شود. بازيكن شخصاً دوست دارد اينجا بماند اما ما بايد شرايط را در نظر بگيريم.
مالدينى تصميمش را گرفته است
كاپيتان باسابقه باشگاه ميلان بار ديگر تصريح كرد كه قطعاً در پايان فصل جارى از دنياى فوتبال خداحافظى خواهد كرد. پائولو مالدينى يكبار ديگر اعلام كرد كه در پايان فصل جارى رقابت ها از دنياى فوتبال كناره گيرى خواهد كرد چرا كه توان بدنى اش به او اجازه حضور در ميادين را نمى دهد. اين مدافع ۴۰ ساله كه در تمام دوران بازيگرى اش فقط پيراهن روسونرى را بر تن كرده است، تأييد كرد كه ديگر پاهايش توان لازم را ندارند و نمى تواند يك فصل ديگر نيز بازى كند. مالدينى در گفت وگو با سايت رسمى باشگاه ميلان اظهار داشت: من هنوز اينجا هستم،زيرا هنوز از بازى كردن لذت مى برم. فكر مى كنم براى لذت بردن از دوران بازيگرى بازيكنى مثل من به خوش اقبالى و البته دورى از مصدوميت نياز است. مدافع اسبق تيم ملى ايتاليا در ادامه گفت:به هر حال حتى اگر بدنم توان لازم را داشته باشد، با اين وجود فصل جارى آخرين فصل حضور من در ميادين فوتبال خواهد بود. نمى خواهم به اين مسأله كه بدنم اجازه يك فصل ديگر جهت حضور در زمين مسابقه را مى دهد، فكر كنم.