سلام دوست من
من یه عمر توی isp های مختلف دارم میچرخم .
بهترنیش که تجربه کردم همین فن آوا هست . فقط چون قیمت خود فن آوا گرون تر از نمایندگی هاش هست من از نمایندگی میگیرم.
کدوم شرکت رو دیدی که پشتیبانی مرکزیش از کاربران نمایندگی هم پشتیبانی کنه؟
البته درسته بعضی وقت ها بعضی از اپراتور های تازه به دوران رسیده یه خورده منت سر آدم میگذارند . ولی باز هم کار رو راه می اندازند.
من 1 سال توی کرج از نمایندگی پارسی نت سرویس داشتم ، الان هم که اومدم تهران از نمایندگی کیانت دارم . تا به حال قطع نشده اینترنت من . همین الان برات مثال میزنم. توی خیلی از isp های دیگه همین الان که دارم برات مینویسم به دلیل روز ق د س با افت شدید سرعت و کیفیت (از طرف د و ل ت) مواجه هستند . ولی فن آوا نه.
البته امروز فن آوا هم جیمیل رو بسته :grrr:
نمیدونی شرکت هایی مثل شاتل چه بلایی سر آدم میارند. اگر میدونستی از فن آوا بد نمیگفتی.
افت سرعت داشتم ، ولی به خاطر تخلف نمایندگی بوده نه فن آوا و الان هم دارم اون تخلف رو پیگیری میکنم و منتظر جواب افشین جان به پست های قبلی هستم.
---------------------------------------------------------------------
یک سوال فنی از دوستان متخصص دارم . یک سایت هست (سایت بازه و مشکل شیلتر نداره) وقتی بدون شیلتر شکن بازش میکنم ارور time out میده ولی با شیلتر شکن به راحتی باز میشه . قبلاً این اتفاق افتاد و با دستور ipconfig /flushdns و خاموش کردن مودم برای 10 دقیقه مشکل حل شد .
ولی دیگه این کار جواب نمیده .
کسی میتونه راهنمایی کنه که این مشکل رو برطرف کنم ؟
یه سوال دیگه هم دارم ، آی پی dns فن آوا رو روی چی باید تنظیم کنم ؟