نقل قول:
بله
این ترم که ثبت نام ندارن واسه ترم بهمن دفترچه ها آبان ماه میادنقل قول:
Printable View
نقل قول:
بله
این ترم که ثبت نام ندارن واسه ترم بهمن دفترچه ها آبان ماه میادنقل قول:
خسته نباشيد من تو رشته فراوري مواد معدني از يكي از دانشگاههاي دولتي فارغ التحصيل شدم ولي نميتونم اين رشته رو ادامه بدم چون تو ايران كارشناسي نداره به نظر شما بجز رشته استخراج معدن(كه رشته مرتبط و نزديك به رشته منه) تو چه رشته هايه ديگه اي ميتونم امتحان بدم در ضمن من ميخوام تو شهر خودم تبريز ادامه تحصيل بدم دولتي ، آزاد و علمي كاربردي هم واسم فرقي نميكنه
سوال ديگه اين كه آيا دانشگاههاي تبريز تو رشته صنايع ، كارداني به كارشناسي دانشجو پذيرش ميكنن يا نه؟ اگه اره ، من ميتونم تو امتحاناتش شركت كنم يا نه؟
سلام.
عکس:
موفق باشید :11:
با سلام
بابا چرا هیچ کس جواب منو نمی ده؟
من امسال توی رشته کاردانی فنی معدن استخراج شبانه قبول شدم و من می خوام اطلاعتی در مورد این رشته بدونم؟
اگه کمکم کنید ممنمون میشم واسم خیلی خیلی حیاتی.
این اطلاعت رو می خوام؟
رشته اش بازار کار داره ارزش وقت صرف کردن داره یا نه؟
تو کارشناسی می شه قبول شد یا نه (اگه وقت صرف کنم ) در کارشناسی منابع بخصوصی داره یا نه؟
چون هیچ اطلاعتی در مورد کنکور کارشناسی ندارم
لطفا راهنماییم کنید
دوستان من شنيدم مدرك كارداني كه دانشگاه علمي كاربردي پودماني مي ده معادل كارداني هستش و نه خود كارداني . ميشه در مورد اين و كلا اعتبار اين دانشگاه كمي راهنماييم كنيد ؟ اصلا دانشگاه محسوب ميشه ؟
معارف : معارف اسلامي 1 -انتشارات نهاد رهبري - محمد سعيدي مهر . امير ديواني
زبان عمومي : گرامر كل دبيرستان و كتاب : English Sentence Structure
لغات كتاب زبان انگليسي 1-2-3 و پيش دانشگاهي
ادبيات : برگزيده متون ادب فارسي - نشر دانشگاهي - دكتر جليل تجليل
از كتاب انديشه اسلامي 1 هم سوالات معارف طراحي ميشه، و براي ادبيات كتاب تست كليشمي (از انتشارات نشر گسترش علوم پايه) خيلي جامع و كامله، معني شعر و نثر و لغات مهم كتاب برگزيده متون و ادب فارسي رو داره+تستاي تاليفي و تست هاي كنكور هاي گذشته
نقل قول:
من باید این ترم دانشگاه آزاد ثبت نام کنم . اما از اونجا که هزینه هاش بالاست ، و من هم تازه میرم ترم 2 ، هنوز انتخاب واحد نکردم و منتظر جواب این کنکورم
میترسم از هر دو دانشگاه بیفتم :41:
من تو کاردانی به کار شناسی مهندسی تکنولوجی ساختمان قبول شده ام .غیر انتفایی است .می گن غیر انتفای مهندسی نمی ده . برم یا نه...........اون کسی مه واقعا می دونه جواب بده........سر دوراهی هستم:41:
هنوز که نتایج کارشناسی ناپیوسته رو نزدند.
شما از کجا میدونی که کجا قبول شدی؟
یکی از دوستان خود من که ترم بهمن رفت غیر انتفاعی گفت که یکسری دروس رو اضافه تر باید بگذرونند و در آخر هم مهندسی میگیرن که البته اون قانون از بهمن ۸۷ به بعد اعمال شده.
پودمانی اصلا مدرک جالبی نیست اگه قصد ادامه تحصیل داری نری که نمیشه ادامه تحصیل دادنقل قول:
ولی مدرک علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی بازم قابل تحمله
خوب نری میخوای چی کار کنینقل قول:
فرضا مهندسی نباشه جای دیگه مهندسی هست که بری