چند روز دیگه مونده تا نسخه ی اصلی .... نکنه یه وقت نیارن تو ایران .....
Printable View
چند روز دیگه مونده تا نسخه ی اصلی .... نکنه یه وقت نیارن تو ایران .....
.نقل قول:
دوست عزیز فایلی رو که یک نامی مثل dx_.... داره رو بگید تا براتون بذاریم .. اونو کپی کنید درست میشه معمولا ..
بله در ایکس پی هم همین مشکل رو داشتم و وقتی همچین فایلی رو تو ویندوز ایکس پی نصب کردم اومد. حالا اگه یه همچین فایلی بری ویستا بذارید سپاسگزارم.
مشهد شرکت سروش بازی رو با 3 dvd اوورده.کسی خبری چیزی نداره؟خودش میگه این کامله و از این حرفا.تازه میگه کرکشم تو سایتمون هست که من سایتشو نیافتم.ممکنه بازی اصلی باشه؟
(الان اوضاع اینترنتم خرابه الان یک ساته دارم زور میزنم تا به این تاپیک برسم)
دوستان نسخه ی بدون مشکل و اصلی بازی Assassin's Creed با 4 مرحله ی اضافی و چند مرحله ی فرعی اضافی تا 1 هفته ی دیگه ریلیز میشه یعنی 8 آوریل همچنین سایت Amazon شروع به پیش فروش این بازی کرده با قیمت 49.99$
لینک زیر رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عنوانشم اینه:
Assassins-Creed-Directors-Cut-Edition
این نسخه به هیچ وجه اشکالی نخواهد داشت و باگها در این نسخه کم خواهد شد یا شایدم اصلا نباشه.
اینم اطلاعاتش:
================================================
Assassin's Creed: Director's Cut Edition
Other products by UBI Soft
Platform: Windows | ESRB Rating: Mature
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------
Price: $49.99 & this item ships for FREE with Super Saver Shipping. Details
Special Offers Available
Pre-order Price Guarantee. Details
Availability: This item will be released on April 8, 2008. Pre-order now! See details. Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.
موفق باشید.
:19:ااااااااا.....مشکلم حل شد , چه جالب دستت درد نکنه دوست عزیز.:46:نقل قول:
ببخشید من که Sound1 و Sound2 دارم تو کدومش باید انجام بدم؟نقل قول:
خوب اینو از کجا میشه تهیه کرد ؟نقل قول:
توی ایران هست ؟
هنوز منتشر نشده كه تو ايران باشه.:10:نقل قول:
كساني هم كه ميگن از كجا بفهميم واقعيه ، ببينيد رو جلدش عبارت Assassins-Creed-Directors-Cut-Edition نوشته شده يا نه. :8:اگه نوشته بود يعني اصله.:46::27:
دوست عزیز وقتی که RE4 اومد یادته ؟نقل قول:
هنوز منتشر نشده كه تو ايران باشه.
كساني هم كه ميگن از كجا بفهميم واقعيه ، ببينيد رو جلدش عبارت Assassins-Creed-Directors-Cut-Edition نوشته شده يا نه. اگه نوشته بود يعني اصله.
یه مدت بعد 4 تا آدم ..... اومدن روی جلد ها آرم UBI زدن و گفتن این اصلیه !!!
ممکن هم هست برای این بازی هم همون طوری بشه .
آقا من روی سایت mininova علناً یه تورنت دیدم که حجم 7.68gb بود و بقیه هم 6.48gb بودن که اون 6 همون نسخه قبلیه هستش و احتمالا این 7 و خورده ای نسخه ی اصلی ؟!!
البته فکر کنم اینم نسخه اصلی نباشه (lol) بخاطر این که بعضی ها اشاره کردن که فقط مرحله اورشلیم فیکس شده و اون مرحله احتمالا روسی هستش (البته شاید هم انگلیسی باشه) ولی DC Edition نیست .کد:http://www.mininova.org/com/1244120