3.8 چي؟ بيشتر توضيح بدهنقل قول:
Printable View
3.8 چي؟ بيشتر توضيح بدهنقل قول:
45 نانومتری بودن باعث بشه میزان اورکلاک ماکزیمم پردازنده بیشتر بشه،(تفاوت دیگری هم هست؟) ولی ما نمی خواهیم پردازنده رو در حد انفجار اورکلاک کنیم. با یک اورکلاک ملایم بدون تغییر سیستم خنک کننده و ولتاژ و...
مثلا در اورکلاک 25%:
در پردازنده دو هسته ای، فرکانس نهایی 3.75 خواهد بود. (2 تا هسته با فرکانس 3.75)
در پردازنده 4هسته ای، فرکانس نهایی 3 خواهد بود. (4 تا هسته با فرکانس 3)
من فکر می کنم باز هم برتری قاطع با 4هسته ای باشه. در مورد بازی ها وقتی فرکانس از حد خاصی بالاتر بره تاثیر اختلاف فرکانس روی کیفیت بازی خیلی کم می شه و نقش کارت گرافیکی پررنگ تر می شه.
سوال اینه: با کارت گرافیکی خیلی خفن احتمالا تفاوت فرکانس 3 با 3.75 توی کیفیت چشمگیره. ولی باید دید با یک کارت گرافیکی معمولی تر با قیمت زیر 200هزار تومان، آیا سی پی یو می تونه از تمام 3.75ش استفاده کنه، یا سرعت بازی محدود می شه به حداکثر قابلیت کارت گرافیکی؟ اگر این طور باشه 3 با 3.75 توی بازی فرقی نداره.
اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره راهنمایی کنه. فکر می کنم با پاسخ به این سوال نقطه مبهم این مقایسه روشن می شه.
نمودار های مقایسه E8400 با Q6600 در بازی ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمودار های مقایسه E8400 با Q6600 در نرم افزارها:
نمودارها از سایت TomsHardware کپی شده اند. ضمنا اون پردازنده فنوم، هم قیمت Q6600 هست. برای مقایسه AMD و اینتل گذاشتم.
من قبلا هم گفتم الانم ميگم نحوه پردازش ها با اون چيزي كه شما ميگين فرق داره آقايون خواهشا بريد تحقيق كنيدنقل قول:
اينكه يه پردازنده 4 هسته اي تو يه برنامه كه براي همچين پردازنده اي طراحي شده باشه سيستم عامل هيچ وقت هر 4 هسته رو در اختيار پردازنده قرار نميده
Q6600 حدود 20 تومن گرونتره:46:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
مطمعان 1 سال زمان خوبی چون از نظر من تا اون موقعه سی پی یو ها چهار هستی بهتری میاید تویه بازار
که داریه فناوری بهتر باشند و همچنین توانایی ها بیشتری
همون جور که تویه تست ها خودتون نشون داد E8400 فعلان برتری داشت از Q6600:10::11:(تویه بازی ها)
منم موافقم:10:فعلآ خرید E8400 با صرفه تره...تا 1 سال دیگه شاید اصلآ سری جدیدی اومد بازار چون این یک صنعت پویاست و هر روز رو به پیشرفته....نقل قول:
قضیه یه مقدار پیچیده شد!!:blink:نقل قول:
نمودار های مقایسه E8400 با Q6600 در بازی ها:
نمودار های مقایسه E8400 با Q6600 در نرم افزارها:
من از نرم افزار هایی که برای استفاده از 4 هسته بهینه شده اطلاعی ندارم. و اصلا موضوع صحبت من نیست.نقل قول:
من گفتم در مجموع (با درنظر گرفتن مالتی تسکینگ در خارج از بازی) و اینکه توی بازی با استفاده از یک گرافیک معمولی وقتی فرکانس بالا می ره دیگه اختلاف ها اونقدر نیست پس 4 هسته ای بهتره.
بحث ما در مورد بازی های امروز هست که برای استفاده از 4 هسته بهینه نشده اند. تست ها نشون می ده E8400 روی این بازی ها بهتر عمل می کنه.
من می گم: این احتمال وجود داره که در صورت استفاده از کارت گرافیک معمولی این دو سی پی یو در حالت اورکلاک شده خروجی یکسانی داشته باشند (The System is Bottlenecked by GPU) و این احتمال رو به صورت سوال مطرح کردم.
به بیان دیگه: اون تست ها روی سیستم های خاصی انجام شده که مثلا کارت گرافیک و بقیه قطعاتشون خیلی پیشرفته بوده.(چون می خواستن پردازنده رو تست کنن بقیه قطعات رو همه رو عالی انتخاب کردن که اگر سیستم کم آورد بفهمن حتما به خاطر پردازنده بوده، نه چیز دیگه) در نتیجه نمی شه اون نتایج رو 100% به سیستم های خودمون تعمیم بدیم. شاید هم بشه! این همون سوال منه.
ضمنا در موردی که شما فرمودید، اگر تحقیق کردید خوشحال می شیم خلاصه ی نتایجش رو بشنویم. البته نه اونقدر خلاصه که نشه ازش استفاده کرد.
دوست عزیز اگه قصد خرید داری و برای بازی هم میخوای 100 درصد E8400 برای بازیهای امروزی عملکرد بهتری نسبت به Q6600 داره..حالا ما به سال بعد کاری نداریم و اینکه کی میخواد بازیهای جدیدی بیاد که با Q6600 بهتر بازی بشن!!!!!:blink::14:نقل قول:
خیلی جالب بحث می کنین. همه از قابلیت های اورکلاک E8400 میگن.میگن FSB 1333 داره. انگار نه انگار که چیپ ست مادربرد (پل شمالی) هم اینجا یه کاره ای هست. آقایون و خانوما(اگه موجود هست) در اورکلاک Multiplier پردازنده هایی که ما استفاده میکنیم(Core Duo و Athlon 64X - به جز سری Black Edition- قفل هستش پس بایدFSB رو بالا برد تا فرکانس پردازنده بالا بره. این FSB بستگی به اون پل شمالی بد بخت داره. شما چه قدر برای مادربرد کنار گذاشتید؟ 100 یا 150؟خیلی مادربرد توپی برا بازی با این پولا بخواین بگیرین ip 35 abit هستشو و Gigabyte GA- P35 -DS3L که حدود 150فکر کنم باشه و این مشخصاتشه:
1. Supports Intel® Core™2 Extreme Quad-Core / Core™2 Duo / Intel® Pentium® Extreme/ Intel® Pentium® D processors
2. Supports1333/1066/800 MHz FSBوقتیFSB از حد تحمل چیپ ست بالاتر رفت سیستم ناپایدار میشه برای همینم بعضی دوستان برای اورکلاک سری Dual Core Pentium رو پیشنهاد میدن که هم قیمت پایینی داره و هم FSB 800 در نتیجه پتانسیل فوق العاده ای برای اورکلاک داره. (برای اطلاعات بیشتر به تاپیک اور کلاک برید:کد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2629
خب البته مادربرد هایی با همین P35 مانند P5K یا حتی با چیپ ست جدیدتر X48 هستن ولی قیمت از 150 و 200 میزنه بالا و فکر می کنم گیمر ها ترجیح بدن پولشونو روی کارت گرافیکشون بذارن تا مادربردکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=67786
----------------------------
دستش درد نکنه Micro System یه حرف خوبی زد:
Q6600 رو می تونی اور کلاک کنی ولی E8400 رو نمی تونی 4 هسته ای کنی.