نقل قول:
====================
سلام دوست عزیز منظورتون را از خلسه هیپنوتیزمی نمی فهمم اما می دونم اول باید به خلسه برسید و بعد شروع کنید به تلقین کردن در اپمورد اینکه دارید به خواب هیپنوتیزمی وارد می شید . یه چیز دیگه اینکه تا جایی که من فهمیدم تلقینات چیزی نیست که یادتون بره چون در اون حالت اگاهی شما از دست نرفته مگه اینکه درحالت هیپنوتیزم شدن به خواب برید خوندم که اگه خوابتون ببره اشکالی رخ نمی ده خب یه چیزه دیگه اینکه شما قبل از شروع تلقینات یک کلمه رمز بذارید که بعد از گفتنش از خواب بیدار بشید در ضمن می تونید اینا به خودتون تلقین کنید که هر کس دیگه ای هم این کلمه را گفت من از خواب بیدار میشم و به اعظای خونوادتون بگید که اگه زمان طولانی شد صداتون بزنند با همون کلمه البته به شما توصیه می کنم که ممکنه استعداد شما در رسیدن به خودهیپنوتیزمی کامل خیلی بالا باشه و ممکنه که در اون حالت اتفاقاتی بیوفته که امادگیشا نداشته باشید پس اول اطلاعاتتون را تا می تونید زیاد کنید وقتی به حد اخر خواب می رسید اگه به خودتون بگید من به گفتن فلان کلمه مثلا دستم توی هوا قرار میگیره همین اتفاق میوفته حتی در اون حالت وقتی تلقین کنید که بدن مثالی شکاداره جدا می شه هم همین طور خواهد شد و البته ممکنه بعد از خروج موجوداتی را ببینید که جهت اذیت کردن شما و ترسوندنتون اقدام کنند پس اول ایمانتو را زیاد کنید و فراموش نکنید انسان خلیفه الله و برترین مخلوفات است اگه ایمان بالایی داشته باشید می تونید به همه چیز غلبه کنید امیدوارم نترسونده باشمتون خب به هرحال بدن دوم دنیای دیگه ای هست و شما کاملا نا اشنا با اون و میشه گفت دنیای انرژی و اونا هم که انرژی هستند پس..................
==========