آهان اونو ميگي... ببخش من فكر كرم اون كه رو ان 73 هست رو ميگي... آره منم اونو خيلي دوسش دارم....نقل قول:
Printable View
آهان اونو ميگي... ببخش من فكر كرم اون كه رو ان 73 هست رو ميگي... آره منم اونو خيلي دوسش دارم....نقل قول:
یک نکته جالب!
یک کلیپ از روی گوشی خودم ریختم توی گوشی N73 داییم که تازه گرفته
با کمال تعجب دیدم که از پخش فایلهای Mp4 Avc (x.264) عاجزه!!!:27:
یک نکته دیگه هم اینکه برای تبدیل به X.264 امروز از بیت ریت 384 بجای 512 استفاده کردم ولی کیفیت کلیپ پایین نیومد (شاید 0.5%!):20:
نقل قول:
آره به نظر منم بهش بگيم معاون سمت راست ان 95 خوب باشه...
ببين منم با قسمت تم مشكلي ندارم ولي وقتي مثلا 5 - 6 تا تم يدفه عوض مي كنم بعضي وقتا قاط ميزنه...نقل قول:
اينكه اينو ميگم نه اينكه هميشه اينطور بشه.... من تا حالا فكر كنم 5 - 6 بار گوشيم ريسيت شده كه 3 بارش اينجا بوده...
احتمالا ارتباط مستقیمی هم با تم داره که شاید اون تمی که نصب کردید یکم ناسازگار باشهنقل قول:
منم با این نصب تم مشکل دارم فکر کنم هنوز برای این گوشی تم نیومده چون من هرچی تم نصب میکنم قبلش این اخطار رو میده:
This Type Of Applications Is Not Compatible With Your Phone
بحث نکیند!!فربم ویر اولیه ی این گوشی خیلی مشکل داره!!از ریست کردن در بعضی نقاط گوشی گرفته تا مشکل مارک کردن فایلها باز هم در بعضی نقاط گوشی!
تهارنشهر جون این امضا رو خودت درست کردی یا از یه جای دیگه کپی پیست کردی؟؟؟؟؟؟در ضمن در حال حاضر 5700 در شهر ما 300 تومنه!!در تهران چنده؟؟؟؟یه چیزه دیگه اینکه از نرم افزار فلاش دوربین خبری نشد؟؟؟؟
سلام تهران شهر جاننقل قول:
شما با چه برنامه ای تبدیل میکنین اگه میشه برنامشو اینجا بزارین.
مرسی.
بچه ها يكي بود كه يه پلاير ميخواست كه تو اكوالايزرش بتونه زير 40 كيلو هرتز هم تنظيم كنه....
اينم لينكه يه پلاير قوي كه يه همچين خاصيتي هم داره
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=38131