سلامنقل قول:
من که گفتم بیاید با هم این کار رو بکنیم من بر ای کمک به شما این کار رو می کنم وگرنه تمام کار های نقشه و ماموریت سازی رو اون دوستمون تو فلیپین بر امون کرد من تا حدو دی با این بر نامه آشنا هستم ولی کار با هش راحته فقط یک مقدار حوصله می خواد من با تر نسلیت ترجمه می کنم و بعد خودم یک مقدار ویر ایش دستوریش می کنم امید وارم شما هم صفحات بعدی رو به این صور ت تر جمه و در این کار من رو یاری کنید ...
و به دلیل گستر ده بود ن این بر نامه من پیشنها دم اینه که این بر نامه رو طبق کتاب و گام به گام جلو بریم
دو ستا بیاید ویر ایش و کار با این بر نامه و با این موتور گرافیکی رو یاد بگیر ید و کار کنید و فکر نکنید بازی جنرال زرو بازی قدیمیه نه اصلا این طور نیست مو تور بازی این بازی بسیار قویست و قا بلیتهای آموزشی فر او انی داره من به زودی بعد از تمام شدن کار سایتم و افتتاح اون مدل های فر اوانی رو بر اتون قر ار می دم و آموزش رو ادامه می دم
فقط یک ذره جدی باشید در این کار و سخت کوش سر سری و راحت طلبی به هیچ جا نمیر سه ...
البته اگه قصد تون یاد گیر یه ....
یکی از دلایل شخصی من بر ای ساخت این بازی ارتش ایر ان این تایپیک بود که از تاریخ 31-03- 2007 راه اندازی شده بود و فقط همه منتظر بو دند یک نفر این کار رو بکنه و دیگه هیچی من خواستم اول به خودم و بعد به همه شما عزیزان یا د آور بشم خواستن تو انستنه من با اینکه هیچی بلد نبو دم و از این کار ها اصلا تا حالا نکرده بودم خواستم وتحقیق و سخت کوشی و بی خوابی کشیدم تا شد ....
در اینجا البته یک گله از بعضی از دو ستان داشتم و اون اینکه من در طول این یکسال هیچ و قت شما رو بی خبر از رو ند کار نز اشتم و بار ها و بار ها از همه دو ستا ن طلب کمک کردم ولی هیچ کدام از دو ستا به غیر از تعدادی جواب مثبت نداد ند و هیچ کس به غیر از دو ست عزیز م آقا ی علی افشار عملا کمک نکرد و بعد تازه تعدادی از دو ستا ن به جای تشکر خشک و خالی از قیمت بازی و اشکالات کو چکی در بازی بود و همه سلیقه ای ،که همه رفع شدنیه و با راهنمای تصویری در سایت رفع شد ند ، گلمند بو دند مگه قیمت بازی چند بود !!!این همه بازی خار جی که به لعنت خدا نمی رزند خر ید یم، به هیچ کس شکایت و گله نکردیم حالا که یک حرکتی درست شد و نیاز شدید به حمایت شما داره رو می تو نستید حمایت کنید و لی حمایت که هیچی افرادی صفحه هم گذاشتند ....
من از خیلی ها گله منمدم مخصو صا بعضی از سایتها و وبلاگها که ما ازشون تقا ضا کردیم بازی رو معرفی کنید گفتند ما نمی تونیم مجانی این کار رو بکنیم من گفتم شما که نا خواسته یا خواسته دارید هزار ان صفحه از سایتتون و و بلاگها و وقتتون و پو لتون رو صر ف تبلیغ و تجزیه و تحلی مجانی بازی های خا رجی می کید حالا که ما می خوایم این کا ررو بر ای یک کار ایر انی بکنید نمی کنیدو میگید تبلیغه مگه خود ما ها نیستیم که با هزاران صفحه انجمن و سایت و بلاگ و غیره داریم جدید ترین بازی ها رو که شر کتهاشون اصلا نیاز به تبلیغ ندارند تبلیغ و معرفی میکنیم وو... واقعا بسی جای تاسف داره ...از دست حمایتهای درو غیین آقا یون دست اندر کار هم که چی بگم بیشتر سنگ انداختند تا حمایت ..فقط بگم تو این وسط علی مونده بود حوضش ....تنهای تنها ..... ولی با لاخره با لطف و عنایت پر وردگار کار تموم شد و قصد دارم این کار رو ادامه بدم و ورژن های بعدی رو بی نقص تر و بهتر بدستتون برسونم البته همه این ورژنها بر روی بازی اصلی نصب میشند و روی جنرال زرو جواب نمیدند و صد البته دانلودیند به زودی هم ورژن دو م بازی با قابلیتهای بسیار بالا با افتتاح سایت بر ای دانلود روی سر ور خود سایت با لینک مستقیم قر ار می دم....البته در سایت امکانات بسیار دیگه ای هم در مورد مد های دیگر بازی ها و هزاران چیز دیگر هم بر نامه ریزی شده.......
ببخشید از همه شما عزیز ان معذرت می خوام زیاد شد مخصو صا دو ست عزیزم علی آقا که مجبور شدم این درد و دل رو پشت نقل قول شما بنو یسم ...:20:
دو ستدار همیشگی شما دو ستان خوبم منصوری :40::20:
متشکرم