دوستان یه راه حل واسه این داغ کردن باتری نیست خیلی اعصاب خرد کنیه اصلا این باتری چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
دوستان یه راه حل واسه این داغ کردن باتری نیست خیلی اعصاب خرد کنیه اصلا این باتری چرا اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
تو مشكلت داغ كردن باتريه
من اصلا باا خود باتري و شارژش مشكل دارم:41:
خيلي خيلي ضعيفه:13:
نميدونم شايد باتريه من خرايب شده يا مشكل پيدا كرده
چون باور نكردنيه من امروز گوشيم full charge شد
بعد رفتم دانشگاه فقط به اندازه 5 دقيقه از GPRS استفاده كردم اولين ICON باتري خالي شد:18:
برنامه هاي مربوط به CONNECT شدن به YAHOO MESSENGERنقل قول:
مثله
YMtiny v 1.2.1
و
YMess 0.9
وقتي sign رو ميزنم بعد از حدود 3 دقيقه نوشتن connecting اين error رو ميده
Connection error
please chek the network connection availability or chek the phone network connectinon settings
و اصلا اون كادر مربوط به تبادل اطلاعات مربوط به data كه transfer ميشه نمياد اون بالا
برنامه opera mini فوق العاده كار ميكنه و سرعت فوق العادهاي هم داره
browser خود گوشي هم كار ميكنه با اين كه سرعتش كمه
ولي اين 2 تا نرم افزار اصلا ....:13:
به نظره من عيب از نرم افزار بايد باشه وقتي كه browser گوشي وصل ميشه ولي نرم افزار هاي ديگه ارور ميدن بايد عيب از اونا باشه البته اينم بگم كه ميشه از پك هم باشه وقتي برنامه فضا براي كار كردن نداره پس ارور ميده شما هم مثل بقيه از heartlessMOD@v3x استفاده ميكني؟
ارهنقل قول:
از همين استفاده ميكنم
نميدونم والا شايد اينجوري باشه
ولي من اصلا از GPRS براي همين YAHOO ميخواستم استفاده كنم كه اينجوري شد :13:
منم خيلي مشتاق بودم كه استفاده كنم اما.......فعلا هم انقدر سرم شلوغه كه همين سايت رو هم بزور ميام انشالا وقتي مشكلات كمتر شد سعي ميكم راه حلي پيدا كنم
:41 باسلام و تشکر از شما بدلیل قرار دادن این نرم افزارها.
من دو مشکل دارم اگه می شه کمکم کنید
1- اول وقتی روی نام برنامه ها کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و نمی تونم برنامه ها را دانلود کنم
2- نرم افزار هایی که برای دانلود گذاشتین بعد نصب در گوشی v3x من فایلهای گوشی من رو نمی خوانند به عنوان مثال برنامه kd player ههیچ کدام از فایلهای صوتی و تصویری را نمی خواند اگر امکان دارد مرا راهنمایی کنید :20:
با تشکر
1-شما باید کل چیزی رو که در قسمت کادر مربوط به برنامه نوشته شده کپی و در آدرس بار paste کنید و بعد اینتر کنید دقیقا مثل باز کردن یه سایت بعد باز شده از اونجا برنامه رو دانلود کنیدنقل قول:
2-شما از چه مونسترپکی استفاده میکنید اصلا این کارو بکنید رو همون برنامه kd player برید بعد option رو بزنید این مسیر رو برید
option>premissions>user data related
بعد از باز کردن قسمت آخر اگه شد کل قسمتها رو روی never ask بذارید اگه هم نشد فقط گزینه دوم و سوم رو
حالا اگه kdplayer بدون مشکل اجرا میشه که موفق باشید اگه هم نه باید مونستر پک گوشیتون رو عوض کنید
:13:با عرض تشکر از کمک شما اما باید عرض کنمنقل قول:
در مورد مورد اول بعضی از برنامه به این شکل دانلود نمی شوند
:41:اما مورد دوم , منظور شما را از مونسترپک متوجه نشده ام اگر منظور شما برنامه نصب نرم افزار روی گوشی است من از برنامه Moto MIDlets Manager استفاده می کنم که البته در نتیجه تغییری حاصل نمی شود .
'
گزینه never ask هم وجود ندارد و همچنین باید بگویم برنامه kd player را به عنوان مثال عرض کردم کلیه برنامه هایی که نصب می کنم فایلهای گوشی را نمی خوانند و در Tools\Activation list برنامه ها عکسها ویدو ها و موزیکها خالی می باشند
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:46:
لطفا یکی به من جواب بده