سلام
چند تا فیلم تخصصی است که یه نفر رو میخوام که بتونه ترجمه کنه ( البته اطلاعات تخصصی رو خودم می دونم اگه مکالمه عمومی بلد باشه کافیه)
اگر کسی می تونه فقط پیغام خصوصی بده
البته تهران باشه
ممنون
Printable View
سلام
چند تا فیلم تخصصی است که یه نفر رو میخوام که بتونه ترجمه کنه ( البته اطلاعات تخصصی رو خودم می دونم اگه مکالمه عمومی بلد باشه کافیه)
اگر کسی می تونه فقط پیغام خصوصی بده
البته تهران باشه
ممنون
یعنی دوستی آشنایی هم ندارید که انگلیسی رو در حد شنیداری بدونه و بتونه کمک کنه
منتظر هستم
ممنون
سلام دوستان .
میخوستم ببینم کسی Glossary ِ سلنگ ( زبان عامیانه ) برای بابیلون داره ؟ من چیزی پیدا نکردم ، از توی سایتشم نمیشه دانلود کرد
مثلا من اینارو میخواستم دانلود کنم ؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دو تا رو از این لینک دانلود کن:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی خیلی ممنون .
من میگم شما که انقدر کارت درسته ، یه تاپیک واسه Must-Haveهای گلاسری ها درست کنید .
خواهش دوست عزیز...
خوب زدن تاپیک قطعا نیاز به همکاری داره و Glossary هم موضوعی نیست که نیاز به بحث و گفتگو داشته باشه و از طرفی اگه تاپیک زده بشه نهایتا توی ۲ یا ۳ صفحه تعداد Glossaryهای لازم (اون هم طبق نیاز فرد که متن عمومی بخواد یا تخصصی) تموم میشه... واسهی همین شما اگه مشکلی توی ترجمه داشتی میتونی توی تاپیک ترجمه مطرح کنی تا دوستان جواب بدن...
ولی اگه کسی از دوستان بخواد همچین کاری بکنه و عنوان تاپیک رو چیزی مثل دیکشنری: معرفی و نحوهی کاربرد یا مسائل مرتبط با دیکشنری یا یه چیزی توی همین مایهها بذاره مطمئنا من هم کمکش میکنم... ولی متاسفانه خیلیها Babylon رو به بقیهی دیکشنریها ترجیح میدن... وگرنه دیکشنری انگلیسی به فارسی بهتر و قویتر هم هست... چون من خودم اصلا از بابیلون استفاده نمیکنم... اونها رو هم مستقیما فرستادم توی اون سرور و خودم اصلا امتحانشون نکردهام...
من انگلیسی به انگلیسی رو Longman استفاده میکنم .
فارسی هم چیز دیگه ای غیر از Babylon نمیشناسم . دیکشنری بهتر و قویتر مثل چی ؟ ( میشه بهش دیکشنری اضافه کرد ؟ )
مثل نارسیس
اگه همیشه دسترسی به اینترنت دارید:
googletranslate
دیکشنری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو استفاده کن خیلیییی عالیه. چون:نقل قول:
1- دردسرای بابیلون رو نداره و رایگانه
2-جاسوس ماسوس نیست
3-گلاسوری های بابیلون و چند نوع دیگه رو هم میخونه
4- یه سری فایل ها صوتی هم هست میتونی دانلود کنی. تلفظ هاش عالیه و طبیعی
5- از دیکشنری ها و فرهنگ لغت های انلایل هم ساپورت میکنه.
6- لازم نیست گلاسوری ها نصب شن و در نتیجه فضای کمتری از هارد گرفته میشه
من قبلا اکسفورد و وبستر و لانگمن و نارسیس و ..... دیگه دیکشنری نصب بود رو سیستم اما از وقتی اینو دیدم فقط همین یکی نصبه. چون مجموعه ای ار همه اونهاست
check this out:نقل قول:
the best slang dictionary ever!