سلام من فونت ها رو از اينترنت گرفتم و تويه پوشه اي هست اسمشresourceهست فقط اينو وقتي كپي مي كنم تو مموري كپي نميشه تو يه فولدر هست بنام همون resourceبازم نميشه تو حافظه خود گوشي كپي مي كنم نميشه
حالا من چيكار كنم تا كپي شه وهم فارسي نشئن بده؟؟؟؟
Printable View
سلام من فونت ها رو از اينترنت گرفتم و تويه پوشه اي هست اسمشresourceهست فقط اينو وقتي كپي مي كنم تو مموري كپي نميشه تو يه فولدر هست بنام همون resourceبازم نميشه تو حافظه خود گوشي كپي مي كنم نميشه
حالا من چيكار كنم تا كپي شه وهم فارسي نشئن بده؟؟؟؟
اگه امکان داره درمورد تنظیمات dns توضیح بدید که چگونه باید انجام بشه .با تشکر از لطف شمانقل قول:
DNS چیزی نیست که کاربر بتونه تعیین کنه. در اصل DNS یک کد چهار قسمتیه که هر سرویس دهنده اینترنت (ISP) یک DNS مخصوص به خودش داره و در واقع آدرس یک دیتا بیس هست که آدرس سایتهای اینترنت اونجا تعریف شده و از اون طریق میتونه سایتها رو شناسایی کنه و نشون بده.نقل قول:
راحتت کنم، شما فقط میتونی به شبکه های عمومی و رایگان وصل بشی و اگه قرار باشه کار کنه، هیچ تنظیمی نمیخواد.
مرسی...نقل قول:
کلا آنتی ویروسا چجورین؟ این مال مموری بود؟ آنتی ویروس واسه مون مموریم هست که؟
چجوری باید آپدیتش کرد؟
با تشکر از metapex و elendil که کمک کردن
اگه از همون لینکی که من گذاشتم دانلود کردی فقط کافیه پوشه resource رو از پوشه Zipی بنام P990 با رمریدر تو Memory کپی کنی ( اگه قبلا چنین پوشه ای تو کارت حافظه تون هست فقط پوشه font رو کپی کن ) بعد گوشی رو restart کن .نقل قول:
اینم لینکش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام mahyarجان دستت طلا حل شد قربانت
ضمنا از metapex هم تشكر مي كنم
من میخواستم ببینم با back uu گرفتن sms ha save mishan mer30
متاپکس جونم دستت درد نکنهنقل قول:
خودم که adsl ندارم بردم علادین عصری زنگ زد گفت که 2 تا ورژنو زدم جواب نداد
حالا نمیدونم راستو دروغشو خودم امتحان نکردم که ببینم چطوریه
حالا ببینم فردا چی میگه
راستی حالا به نظر شماها مشکل از چی بوده
میگفته که ویروسه ؟؟؟؟ آره ؟
:10: