پس عملا این خط های ما از ۴ مگ بالاتر یعنی نمیکشه و نویز هم اگه زیاد بشه اینترنت هی قطع و وصل میشه....
Printable View
پس عملا این خط های ما از ۴ مگ بالاتر یعنی نمیکشه و نویز هم اگه زیاد بشه اینترنت هی قطع و وصل میشه....
کجا 2 مگ میده ؟ :n02: نمی ده دیگه نه حجمی نه نامحدود ، حجمی فقط تا 1 مگ :n09:نقل قول:
من گرفتم جشنواره تابستانه تا ۱۷ مهر هم بودش ماهی ۷ گیگ.سرعت دانلود با idm 520KB هست حدودا ....ولی اون ۷ گیگ سریع تموم میشه ....آب میره انگار....خودشون میگن از ۱ تا ۷ هم دانلود رایگان هست....
سلام
من چند وقتی هست که مشکل عجیبی دارم.
صبح ها میرم سر کار بعد از ظهر که سیستم رو روشن می کنم به اینترنت وصل میشم
و همه چی عادی هست.
حالا اگه برای مدتی مثلا نیم ساعت با کامپیوتر کار نداشته باشم ( مثلا استند بای باشه ) و بعدش بخوام از اینترنت استفاده کنم
چراغ سرویس خاموش میشه و نت قطع میشه و دیگه هیچ جوری وصل نمیشه.
100 بارم مودم رو خاموش و روشن می کنم ولی باز چراغ سرویس روشن نمیشه.
گاهی چطور بشه سیستم و مودم رو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم وصل میشه.
یعنی اگه از اینترنت مدام استفاده نکنم این مشکل هست.
امروز از بعد از ظهر سیستم رو گذاشتم دانلود می کنه و نت وصله تا حالا.
شبهای قبل بخاطر همین مشکل اصلا اینترنت نداشتم.
راه حلی بنظرتون میرسه؟!
کلافه شدم. :n03:
شاید نویز خطتتون زیاده...شاید.تو تنظیمات مودم برید ببینید وضعیت نویز رو...
اطلاعات خط :
SNR 25.8
attenutation 32.5
مشکلی نداره از بابت نویزنقل قول:
با یک مودم دیگه تست کنید ببینید بازم اینجوری هست یا خیر
مارک مودمتون چیه؟
TP LINK 8811
یه مودم 8961 تی پی لینک هم دارم.
وقتی اینترنت قطع میشه با این مودم هم وصل نمیشه.
دوستان پشتبانی میتونه مودلاسیون خط رو عوض کن؟؟؟؟؟ بغیر از اونجاییکه خودمون تو مودم عوض میکنیم؟؟؟؟
این تست سرعت اینترنت یک مگابیت بله درست میبینید: 1Mbps شهر تهران در حدود ساعت 10 امشب هست از سرورهای آلمان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاح به معنای واقعی. نه دانلود میکنه. نه میشه وب گردی کرد. نه میشه یک ویدیوی آنلاین دید.
فقط سرعتش برای باز کردن سایت سپاه نیوز و فالس نیوز و نشریه یا لثارت خوبه وگرنه اگر بخوای سایتهای خارج از ایران رو بخونی باید فراموشش کنی.
اجحاف کامل در حق ماهایی که روی هر قبض تلفن، 90 هزار تومن پول میدیم.
این نمونه بارز و آشکار «غش در معامله» هست. یعنی کلاه گذاشتن بر سر مردم.
خیلی جالبه که در مملکت اسلامی به این راحتی حقوق مردم پایمال میشه و هیچ کسی اعم از نماینده مجلس یا دولت کاری انجام نمیده.