فکر نکنم مشنگ به تنهایی بتونه تمام شهر را بسازه خیلی زیاد زمان می بره با یک کارگرنقل قول:
باید مخ چند تا کار گر را بزنین :31:
Printable View
فکر نکنم مشنگ به تنهایی بتونه تمام شهر را بسازه خیلی زیاد زمان می بره با یک کارگرنقل قول:
باید مخ چند تا کار گر را بزنین :31:
از وقتي اومد توي كورش بن شده بود!! خيلي وقته بن شده!! از بچه هاي چانگ آن نبود!! اونجا چي كار مي كرده نمي دونم!!نقل قول:
یک نفرم کوروشه که بن شده فکر کنم اومده بود آتاک بده زود بنش کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تلگرام بدین به چینی ها بگین اگه به ما آتاک بدین بن می شین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
دوازده تا انرژي حروم اين يارو كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مگه عمه تو هم بازی می کنه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===================
فروم سیلور دارند برنامه ریزی می کنند به فورت میدیل ها آتاک بدند آتاک داده بشه می یایین کمک ؟؟؟
این بار قراره 48 ساعت قبل هماهنگی بشه بعد من برم آتاک بدم :31:
این مارکوسم انگار چینی بودنش حقیقت داره در جواب دوستان گفت بار اول نتونستیم ببریم آتاک دوم کار احمقانه ای می تونه باشه :13::2:
ببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟نقل قول:
سعيد احتمالا ايندفعه هم مثل قبل ميشه!! اينو انداختين بيرون هر جور شده خودت فوندر شو!! نزار يه نفر ديگه اي رييس بشه!!نقل قول:
فروم سیلور دارند برنامه ریزی می کنند به فورت میدیل ها آتاک بدند آتاک داده بشه می یایین کمک ؟؟؟
این بار قراره 48 ساعت قبل هماهنگی بشه بعد من برم آتاک بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مارکوسم انگار چینی بودنش حقیقت داره در جواب دوستان گفت بار اول نتونستیم ببریم آتاک دوم کار احمقانه ای می تونه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بين ما چاقال تجربه اينو داره!! از اون بپرس!!نقل قول:
ببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که منتظر شی تا کاراکترت تو اون ورد delete شه :دی (یعنی توی اون وردی که بن شدی رات نمیده )نقل قول:
ببینم الان یکی بن بشه می تونه به داخل اکانتش بره و کاری بکنه و یا در بیابان با الاغش بچرخه ؟؟؟
پس کسایی که بن شدن چه طوری اینونتورشون را می ریزند به خرانه شهر ؟ یا نمی تونندنقل قول:
دوستان کسی میاد امشب بریم این gasp13 رو پس اوت کنیم؟دیگه داره حالمو بهم میزنه....
گزینه یا نمیتونند صحیح میباشد :دینقل قول:
پس کسایی که بن شدن چه طوری اینونتورشون را می ریزند به خرانه شهر ؟ یا نمی تونند
اونایی که میبینی چیزی ندارن یا خودشون فروختن
یا بن شدن هر چی داشتن رو گرفتن ازشون (فقط در صورتی که بن مدت دار باشه آیتم ها پاک نمیشه)
من خارج از شهرم متاسفانه :(نقل قول:
دوستان کسی میاد امشب بریم این gasp13 رو پس اوت کنیم؟دیگه داره حالمو بهم میزنه....