خیر بسته نشده و بسیار راحت و روان وصل میشه..نقل قول:
در ضمن به هیچ عنوان این موضوع اینترانت وجود نداره و نخواهد شد و حتی در زمان اغتشاشات میتوانستید با یکسری تونلها وصل بشید..
Printable View
خیر بسته نشده و بسیار راحت و روان وصل میشه..نقل قول:
در ضمن به هیچ عنوان این موضوع اینترانت وجود نداره و نخواهد شد و حتی در زمان اغتشاشات میتوانستید با یکسری تونلها وصل بشید..
رانژه خط چقدر طول میکشه واسه شاتل؟ خط هم تخلیه شده، 21 ساعته که منتظرم مخابرات رانژه کنه! :| امروزم که جمعه هست، به نظرتون امروز امکان رانژه هست یا میمونه واسه فردا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا چند وقت پیش هم میگفتن دلار بیست تومن نمیشه بشه مملکت به هم میریزه. سلامتون میکنمنقل قول:
پس بالاخره رفتی شاتل مهندس؟نقل قول:
شاتل سرعت تو رانز کردن خط خوبه حد اقل دیگه خیلی زیاد طول بکشه 48 ساعت هست البته امروز که جمعه هست انجام نمیشه بنده هم از 12 ساعت تجربه دارم هم 48 ساعته ولی مخابرات مرکز هم تو این زمان دخیل هست .....
راستی شما چه سرویسی گرفتی شاتل تو این یک هفته قیمت هاشو برده بالا
DDDD: بالاخره رفتم آره، ببینم چی میشه امیدوارم پینگ خوبی داشته باشه.نقل قول:
دیگه موند واسه فردا... من 8 مگ 1 ماهه 350/175 رو گرفتم 62.5 که با بقیه هزینه ها مثل رانژه و عوارض شد 98 تومن.نقل قول:
دوستان سلام
من به تازگی عضو شبکه شاتل شدم اما از شانس بد من دیروز خودم مودم راه اندازی کردم حتی چراغ اینترنت و چراغ adsl هم روشن میشد ولی داده ای رد و بدل نمیشد که تماس گرفتم با پشتیبانی تا مشکل پیگیر بشم ؛ پشتیبان بهم اعلام کرد متاسفانه شاتل پورت اختصاص داده به شما از مرکز مخابراتی دیگری به شما اختصاص داده برام اعلام خرابی زد گفت تا 2 یا 3 روز کاری در دست پیگری و انجام قرار میگیره . خواستم بدونم مشکل قابل حل است ؟ اشتباه از خود شرکت شاتل بوده ؟
2740u رو خطی که نویز داره خیلی قطعی ببار میاره تجربه یک هفته ای با ین مودم داشتم با کلی ضرر فروختمنقل قول:
خوب مودمم خراب شده قیمت مودم هم که وحشتناک شده حداقل از شرکت بگیرم ارزونتر بشهنقل قول:
خب دوستان امروز صبح ساعت 8 نت من وصل شد، اینم وضعیت خط (Annex M)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط وقتی ریست میکنم ریت آپلود یه بار میشه 2075، یه بار میشه 2055... نمیدونم به خاطر چیه ولی به هر حال روی 2 مگ میمونه و عالیه. پینگم هم تو گیم تست نکردم هنوز، ولی 5ms تو آیپی هایی که قبلا با آسیاتک گرفته بودم، شاتل کمتر میده.