شاتل هم سرویس های نامحدودش هنوز هست و مثل های وب نکرده غیر حجمی با حجم ۱۵۰۰.
Sent from my NX403A using Tapatalk
Printable View
شاتل هم سرویس های نامحدودش هنوز هست و مثل های وب نکرده غیر حجمی با حجم ۱۵۰۰.
آرهنقل قول:
اتفاقا هی به من میگفتن چند روز دیگه از زمانت مونده و چند ستاره هستی و پورتت از دست میدی و .... که من گفت اصلا مهم نیست درخواستمو بزنید
البته یه مرحله دیگه داره که دوباره با شماره ثابت (یا همراهت) تماس میگیرن و بعد اگه دوباره تایید کردی درخواستت میره واسه مخابرات (گفتن 48 ساعت کاری بعد از درخواست تخلیه از های وب تماس میگیرن)
دوستان تسلیت می گم مثل اینکه فقط های وب می خواد همه رو فراری بده الان دیدم حتی پیشگامان هم نامحدوداش هست و مسخره بازی درنیاورده مثل های وب تعطیل
دوستان تسلیت می گم مثل اینکه فقط های وب می خواد همه رو فراری بده الان دیدم حتی پیشگامان هم نامحدوداش هست و مسخره بازی درنیاورده مثل های وب تعطیل.
مشکل این ها نمیدونم چیه ولی من حدود دو ماه هست هر روز اینترنت دچار مشکل میشه روزی 4 ساعت اختلال داره هرچی هم زنگ میزنی میگه از مرکز مخابرات هست من که دیگه خسته شدم میخوام بعد از اتمام ترافیک درخواست تخلیه بدم کاربر 7 ستاره هستم 7 تا ستاره بخوره تو سرشون با این اینترنت شون تعریف اینترنت در ایران با جهان کلا فرق داره تو ایران اینترنت یعنی فقط چراغ مودم روشن بشه و بشه یک صفحه سایت رو باز کرد در دنیا اینرنت یعنی بتونی انلاین تلوزیون ببینی سایت باز کنی بازی کنی و ... که هر کدوم از این خدمات رو نتونی داشته باشی عملا اینترنت نداری.
ایران = بهشت دزد ها فریاد این مردم کی به گوش این مسئولین برسه که میرسه ولی ... ولش کن ایران کلا چی داره که اینترنت داشته باشه.
سایپا مطمن و جی ال ایکسنقل قول:
سایپا مطمن و جی ال ایکس.نقل قول:
به لیست امید،تَکرار میکنم، به لیست امید رای بدین
کلا من رای ندادم نمیدم و نخواهم داد.نقل قول:
این افت و نوسان سرعت از دیروز همگانیه ؟ زنگ هم میزنم جواب نمیدن