من هنوز محدود نشدمنقل قول:
با تمام قوا از امشب دانلود میکنم
تا بتونم به جمع شاکیان بپیوندم :n02::n02::n02:
Printable View
من هنوز محدود نشدمنقل قول:
با تمام قوا از امشب دانلود میکنم
تا بتونم به جمع شاکیان بپیوندم :n02::n02::n02:
سلام بله منم محدود شدم ولی فعلا می مونم صبانت چون اولا دانلود هام رو انجام دادم بعد هم سرعت روزانه بالا لازم دارم برای همین فعلا هستم :n01:نقل قول:
ادرس صفحه وزیر رو لطفا بنویسنقل قول:
آقا یعنی هرکی صبانتو شارژ کنه ، واقعا خسته نباشه...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان حتما برید پشیمون نمی شید
سلام
دوستان حتما اگر نارضایتی یا شکایتی از صبانت دارید به 195 مراجعه کنید..
من خودم چندماه پیش پارس انلاین داشتم که تو تایم شبانه مشکل داشت.با شکایت در 195 پارس پیگیر موضوع شد ولی اخرش چون نتونست برام کاری بکنه حداقلش, پولی رو که داده بودم مجبور شدن پس بدن.
من و دوستم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 195 تجربه داریم و قبلا برامون کارساز بوده که اینجا میگیم.(البته بجز شکایت از شرکت دزدی مانند مخابرات قم که هیچ اثری نداشت!!)
پس فرصت رو غنیمت بشمارید و تا جمع هستید همگی یه شکایت سنگین از کم فروشی های صبانت بکنید!که اگرم شرکت کاری نکرد پولتون رو پس بگیرید.....:n16:
بزودی صبانت هم همین کارو میکنهنقل قول:
من امدم آسیا تک گور بابای صبانت ...شبا تا 300 تا سرعت میده بسته دیگه ...10 مگم گرفتم .......2 تا خط دارم از جشواره نت 1 ساله صبا گرفته بودم ...نمیگم جمع آوری کنن ..حجم و روی 2 مگ نگه داشتم همینجوری میزارم بمونه ...
درود. قبلا یک متن شکایتی آماده کرده بودن دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید. چون من چندبار شکایت کردم هربارم گفتند که شکایت وارد نیست :n02:نقل قول:
همونی رو که مردود کردند رو برو تو صفحه وزیر بزار بهت زنگ میزنندنقل قول:
دوستان من الان سرعتم 900 تا هست دیشب روی 15 تا قفل شده بود حالا فردا عکسش میزارم
نمی دونم به خاطر چی سرعتم اومده بالا شاید به خاطر شکایت باشه شایدم موقت باشه تا بچه گول بزنند اما فعلا سرعتم بالاست