من تازه وایمکس مبین نت گرفتم اما فیلتر شکن هام باهاش کار نمیکنه ایا باید تنظیم خاصی انجام بدم تا کار کنه؟
Printable View
من تازه وایمکس مبین نت گرفتم اما فیلتر شکن هام باهاش کار نمیکنه ایا باید تنظیم خاصی انجام بدم تا کار کنه؟
سلام.
مهدی هستم ساکن اهواز.
من اشتراک 512 یکساله مبین نت دارم امابا مشکل افت سرعت مواجه هستم.
سرعت دانلود و آلود و بازکردن پیج ها نسبت به شاتل خیلی پایینه
لطفا راهنمایی کنید
نخیر.نقل قول:
کلا وایمکس نوع کنترلش با سیستم های دیگه متفاوتی و یه سری برنامه های این مدلی روی وایمکس خیلی بد کار میکنه
شما اول اینکه باید از شرکت توزیع کننده این نوع سرویس ها بپرسید که روی وایمکس کار میکنه یا نه.
سلام. در مرحله ای اول شما باید برید آپدیتی که تو سایت مبین نت وجود داره رو روی مودمتون نصب کنید که تا حدودی سرعت رو بهتر میکنهنقل قول:
بعد هم شما بعد از این کار
برید وارد قسمت مودم بشید و وارد بخش استاتوس.
مدم رو انقدر حرکت بدین که در بهترین حالت سیگنال دهی قرار بگیره. و همونجا ثابتش کنید.
اقای ناظم من یک مودم اوت دور دارم از ورزن جدید اپدیت راضی نیستم فایل قدیمی تر داری؟ تو پیج های قبل یکی پیدا کردم ولی لینک دانلودش ارور میداد.لطفا اگر دارید بزارید .ممنونم از شما
آپدیت کردن مودم تقریباً هیچ تاثیری تو سرعتش نداره، معمولاً یه جایی آپدیت میزارند یه توضیحات هم از تغییرات یا changelog میزارن ولی اینجا نداره
آپدیت 2تا قبلتر توی یه سایتی گفته بودش مشکل هنگ کردن مودم رو حل میکنه
چرا راضی نیستید؟ اونقدفرق نداره که متوجه بشین!نقل قول:
اقای ناظم من یک مودم اوت دور دارم از ورزن جدید اپدیت راضی نیستم فایل قدیمی تر داری؟ تو پیج های قبل یکی پیدا کردم ولی لینک دانلودش ارور میداد.لطفا اگر دارید بزارید .ممنونم از شما
شما سیگنال با کیفیت داشته باشین دیگه تمام مشکلات از سمت مبین نت هست
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ طرح ویژه، ساعت 9 شب، شرق تهران
تست سرعت با سرورهای مختلف، تهران، لندن، دیترویت، ناگویا ژاپن
RSSI = -60
CINR1= 16
سرویس 128 مبین نت سرعت دانلود چند میده؟
سرویس 512 چطور؟
آیا شبا رایگان داره همه سرویس هاش؟ اگه داره شبی چند گیگ میشه گرفت
چرا خیلی فرق داره از وقتی که اپدیت کردم کیفیت سیگنال اومده پایین مودم هر چند ساعت یه بار dc میشه و گاهی فقط با ریست مودم درست میشه فقط هم روی یه فرکانس سیگنال میده ولی قبلی اصلا اینطور نبود..نقل قول:
سرعت 1 مگ طرح ویژه، ساعت 2:30- 3 شب، شرق تهران
RSSI = -60
CINR1= 16
بنظر من هم تفاوت نداره. ولی اگه اصرار دارید، ریست فاکتوری کنید. نوک خودکار را برای 10-20 ثانیه تو سوراخ پشتش نگهدارید. (بی ادبیه!)نقل قول:
البته بعد باید با کابل وصل بشوید تا دوباره تنظیمش کنید.