من الان تو سايت شاتل ديدم نوشته كاربراينامحدود اگه صبحا زياد دانلود كنن گير ميدن بهش . من ميخوام arthome بگيرم . كسي هست arthome باشه اينجا بگه دانلود ميكنه يا نه .
Printable View
من الان تو سايت شاتل ديدم نوشته كاربراينامحدود اگه صبحا زياد دانلود كنن گير ميدن بهش . من ميخوام arthome بگيرم . كسي هست arthome باشه اينجا بگه دانلود ميكنه يا نه .
این قاعده فقط برای سرویسهای 512 و 1 مگ نامحدود هست و شامل آرت هوم نمیشه..خیالت راحت هرچقد بخوای میتونی دانلود کنینقل قول:
دوستان چند روزه من نمیتونم از یوتیوب ویدئو ببینم نه با قیلترشکن و نه با IP های مختلف ... کسی راهی بلده؟؟
دوستان شاتل باز ورداشته تمام سایت هایی که پخش فیلم و تصویر online داشتن رو دچار مشکل کرده
دوباره چرا ؟
به خاطر شلوغی های شدید قم ؟
مونده به این که خیلتر شکنت چی باشه...در ضمن آپدیت هست یا نه؟؟نقل قول:
یه قیلتر شکن همین الان پیدا کردم باز میکنه یه سایته ... اگه نرم افزار قیلترشکن دارید بدید... ممنوننقل قول:
نه بابا سایت نمیگمنقل قول:
ماله من که ربطی به fs نداره الان تمام سایت هایی که پخش flv با flash player هم داشتن هیچ کدوم playback نمیشن
گفتم مونده به این که از چی استفاده کنید....اگه خواستید PM بدید...نقل قول:
به مشهدیها که کارت تخفیف نمیدن و اصلا مشهد رو شامل نمیشه و فکر کنم فقط تهران میتونی از کارت تخفیف استفاده کنی.نقل قول:
به يك كارت تخفيف شاتل براي مشهد فوري نيازمندم . هر كس داشت PM بزنه .
عجب ها, چه اصطلاحاتی:
پیلتر شکن, شیلتر شکن, خیلتر شکن, گیلتر شکن, چیلتر, قیلتر, ثیلتر, ضیلتر, ظیلتر, ذیلتر, زیلتر, یکی نیست بنویسه: فیلتـر
:دی :دی :دی :دی