سلام. خواهش میکنم.استفاده میکنم.:n16:
مبارکت باشه one 120 بود درسته؟چند گرفتی؟
بله ماسکونی واقعا عالیه. من اگر آمپم غیر از اینی الان دارم بود چون واقعا از همه نظر عالی صداش،بدون شک یا وان 120 میگرفتم یا As100.4
میدبیس ماسکونی فوق العاده هست و صداش گرمه.خیلی خوشم اومد. من سه چهار روز یه as100.4 رو ماشینم بود برای تست.خیلی خوشم اومد.
حسین جان اون مافکو رو هر وقت عوض کردی،تازه متوجه صدای هیولای داخل صندوق خواهید شد.
من زمانی که صدای R15 رو با پاور 2400DB می شنیدم میگفتم عجب صدائی داره.135dB هم گرفتم باهاش. ولی وقتی با یه m1005 شنیدم تازه متوجه BASS دقیق شدم.آمپلیفایر خیلی مهمه.البته شما عجله نکن. انشاءالله فرصت بسیاره. ماشاءالله جوونی ،کار میکنی پول آمپ مونو هم جور میشه به امید خدا.:n12:
در مورد کامپ بله SQL ولی میاد.ولی اگر نظر من رو بخواهی یا همون RS بگیر یا نهایت SQX بزار صدا یکدست بشه.ببین با ماسکونی چیکار میکنه برات.حتما تو دقت و دیتیل موزیکها توجه کن.الان نصب کردی؟
-------------------------------------------------------------
در مورد باکس،با نظرت موافم برای حمل ونقل ولی در مورد دوبل کی گفته خوب نیست.شماباید بین هر چمبر با mdf یه تیغه نصب کنید که فضای هر چمبر از هم جدا باشه.هیچ ایرادی نداره غیر از همان بحث جابجائی و...که خودت اشاره کردی.
------------------------------------------------------------
ایشون بچه تبریز هستند؟