دوستان نگهداری برگ سبز مهم هست؟ منظورم اینه که اگر گمش کنم مشکلی پیش میاد؟ بعدا نیاز میشه؟
Printable View
دوستان نگهداری برگ سبز مهم هست؟ منظورم اینه که اگر گمش کنم مشکلی پیش میاد؟ بعدا نیاز میشه؟
مرخصی میدن ولی تعداد روزهاش مهم نیست. بعضی جاها میان دوره هم میدن.نقل قول:
بعضی ارگانها 4 روز مرخصی میدن و ممکنه به 20 روز مرخصی هم برسه!!!!!!
بچه ها شب کسی میتونه بره حموم . یعنی موقعی که بیدار باش میزنن وقتش میدند؟ شلوار اضافی به ما میدند؟ کلا چند دست لباس بهمون میدند ؟ سوال آخر اینکه آیا وقتی لباسامون رو میشوریم کجا بگذاریم تا خشک بشه ؟
:n03:
ویرایش شد
بله یکی از بهترین کارها هنگام خدمت من خودم تو این 15 ماه بیش از 100 تا رمان تموم کردم اما تو آموزشی واقعا نمیشه چون وقت ازاد نداری و وقتی داری ترجیح میدی بخوابی...نقل قول:
سلام مجدد
آقا دوستانی که اول اسفند اعزامشونه و میگن یگانشون مشخص شده ! والا شهر خودمون که نتونستیم !!! از یه دفتر پلیس + 10 تو تهران که یکی از آشناهامون اونجا کار میکرد اقدام کردیم ولی بعد از ورود به سیستم گفتن هنوز کد نخوردی ! در ضمن سایت نظام وظیفه هم قسمت استعلام وضعیت این سوالو پرسیدم که جواب خاصی ندادن . به عکس پیوست توجه کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دقیقا همین مراحل رو رفتم (پلیس +10 و این وب سایت) دقیقا همین جواب ها رو گرفتم
هرکی برگه سفیدش رو به هر روشی زودتر گرفت اینجا اعلام کنه تا ما هم اقدام کنیم یه ملت رو از نگرانی دربیاریم:n02:
دوستان من می خواستم برای روز 4شنبه مرخصی بگیرم ولی فرمانده یگان می گه باید 4 روز مرخصی بگیری و هر 4 روز هم از استحقاقیست کم می شه! می گه می شه؟ تعطیلات رسمی هم از مرخصی استحقاقی کم می شه؟ واسه بین تعطیلی ها نمی شه مرخصی گرفت؟
اصلاً حق همچین کاری نداره. تعطیلی ها جز استحقاقی محسوب نمیشن. در صورت لزوم به حفا مراجعه کن نه بازرسی.نقل قول:
من نمی دونم چرا یگان ما این جوریه! می گه که زرنگی که یک روز مرخصی بگیری 4 روز بری مرخصی :|. می گم اون روز ها تعطیلن که! می گه نه! این قانون فقط واسه کادری هاست! شما باید همیشه در حال خدمت باشید بنابراین بین التعطیلی بخواهیبری باید مرخصی 4 روزه بگیری :|
بله دوست من فرمانده درست گفته برای سرباز تعطیلی رسمی و روز عادی تفاوتی نداره و شما باید استحقاقتون رو بگیریدنقل قول:
البته اگر رسته اداری هستید معمولا مشکلی نیست و تعطیلی رسمی میتونید بدون استحقاق مرخصی بگیرید