فکر نمیکنی خیلی سنگ دلی؟؟؟!!!:13:نقل قول:
حالا چی؟تخمه جنو میبینی؟؟:31:
Printable View
فکر نمیکنی خیلی سنگ دلی؟؟؟!!!:13:نقل قول:
حالا چی؟تخمه جنو میبینی؟؟:31:
چرا اگه كسي از شما بشنوه كه توی آسمان 4 ميليارد ستاره وجود داره، باور مي كنه اما اگه بگيد جايي که تازه رنگ زدید هنوز خیسه ، اون رو با انگشتاش آزمایش میکنه ؟
چرا از سوزن استريل براي تزريق سم به محكومين به مرگ استفاده مي شه؟
همه ی ما میدونیم سرعت نور چقدره ، به نظرت سرعت تاريكي چقدره؟
اگه ما اينجاييم كه به ديگران كمك كنيم پس ديگران واسه چی اينجا هستند؟
دوستان سلام /
همونطور که همه مستحضرید انجمن متفرقه مدتهاست با چهارچوبی جدید و متفاوت نسبت به گذشته بازگشایی شده و سبک و سیاق منحصر به خودش رو در پیش گرفته و احتمالا دیگه تمامی دوستان گرامی با فضای انجمن جدید آشنا شده اند /
اما از اونجایی که تمایل داریم فضا و محیط رو برای دوستان دلپذیرتر کنیم ، بر آن شدیم تا پرطرفدار ترین بخش انجمن متفرقه ی قدیم رو بازیابی و بازسازی و بازگشایی کنیم ( البته با سبک و سیاقی سازگار با متفرقه ی جدید) ؛ "صندلی داغ " .
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دوستانی که آشنایی با این بخش ندارند هم در دسترس دوستان هست /
و برای اینکه به مشکلاتی که در گذشته وجود داشت دچار نشیم و بی نظمی در انجمن بوجود نیاد ، قوانینی برای سری جدید صندلی داغ تدوین شده که در زیر اشاره میشه :
- نحوه ی کار تاپیک :
- میهمانان صندلی داغ از طریق نظرسنجی عمومی از کاربران ، انتخاب خواهند شد /
- دوستان گرامی ای که تمایل دارند از میهمانان صندلی داغ سوال کنند ، سوالات خودشون رو از طریق پیام خصوصی برای من ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارسال میکنند و از طریق من سوالات انتقال داده میشه به میهمان صندلی داغ ، پاسخ سوالات هم به همراه سوالات در این تاپیک قرار داده میشه /
نکته ی مهم اینکه برای جلوگیری از تکرار برخی مسائل ناخوشایند گذشته ، این سری صندلی داغ به صورت "تاپیک بسته" پیش خواهد رفت ، یعنی تاپیک به صورت قفل شده هست و تنها سوالات و پاسخ ها در تاپیک قرار داده میشه /
- قوانین تاپیک :
1- هر کاربر فقط مجاز به پرسیدن یک سری سوال از هر میهمان صندلی داغ می باشد ، ماکزیمم تعداد سوالات در هر سری هم فقط و فقط 10 سوال می باشد ، بنابراین در پرسیدن سوالات خود دقت کنید /
2- سوالات با محتوای سیاسی ، مذهبی یا هر مساله ای که باعث بوجود آمدن مشکلات خاص شود ، بدون اطلاع قبلی حذف خواهند شد /
3- سوالاتی که جنبه ی توهین آمیز داشته باشند ، بدون اطلاع قبلی حذف خواهند شد .
4- میهمانان صندلی داغ در پاسخ دادن / ندادن به سوالات مختار هستند .
5- مدت حضور میهمانان در تاپیک ( یا مدت صندلی نشینی میهمانان ) ، تابعی از میزان استقبال کاربران از سوال پرسیدن از آن میهمان می باشد /
6- موارد اسپم و توهین آمیز و ... علاوه بر حذف بدون اطلاع ، موجب برخورد با کاربران خاطی خواهد شد .
-------------------------------------------------------------
نکته : اگر دوستان اسم مناسبی در نظر دارند تا جایگزین صندلی داغ بشه ، لطفا از طریق پیام خصوصی یا پروفایل من پیشنهاد کنند /
نحوه ی نظرسنجی و میهمانان ، متعاقبا اعلام می گردد .
با تشکر .
دوستان مجدد سلام /
میخوایم اولین میهمان سری جدید صندلی داغ رو خدمتتون معرفی کنیم ، صندلی نشینی ایشون از فردا شب یعنی دوشنبه شب شروع میشه /
1- نام : آرمان
2- محل سکونت : انگلستان ( از اولش هم دست این انگلیسیها تو کار بود : دی)
3- رده ی کاربری در انجمن : مدیر
4- سمت : مدیر انجمن های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( فکر کنم دیگه همه فهمیدیم شخص مورد نظرکیه : دی)
5- تاریخ عضویت : 2007
6- تعداد پست ها تا لحظه ی معرفی : 9،255
ایشون کسی نیستند جز :
در باره ی ایشون باید بگم که خیلی با هم برخورد نداشتیم ، به جز معدود دفعاتی در انجمن ورزش و بحث های خوبی داشتیم بر سر موضوعات فوتبالی ( البته نزدیک بود یکی - دو باری پرمون به پر همدیگه بگیره که به خیر گذشت : دی ) ،
به نظرم ایشون جزو نمونه های انجمن هستند ، هم از لحاظ اخلاقی و هم از لحاظ اطلاعات تخصصی / و در همه ی زمینه ها هم دستی بر آتش دارند ، از اطلاعات فوتبالی و مباحث فنی و آنالیز فوتبال گرفته تا مشاوره و کمک در زمینه پذیرش تحصیلی و امیگریشن !!! :دی ( بازم بگید پی سی ورلد نمیزاره تبلیغ کنیم : دی)
داخل پرانتز بگم ( ایشون جزو معدود بارسلونایی هایی هستند که میشه خیلی راحت باهاشون کنار اومد و از بحث کردن باهاشون لذت برد :21:)
------------------------------------------------------------------------------
دوستان این شما و این هم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه ی پرسیدن سوالات از میهمانان صندلی هم در پست اول همین تاپیک اشاره شده :نقل قول:
- دوستان گرامی ای که تمایل دارند از میهمانان صندلی داغ سوال کنند ، سوالات خودشون رو از طریق پیام خصوصی برای من ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارسال میکنند و از طریق من سوالات انتقال داده میشه به میهمان صندلی داغ ، پاسخ سوالات هم به همراه سوالات در این تاپیک قرار داده میشه /
نکته ی مهم اینکه برای جلوگیری از تکرار برخی مسائل ناخوشایند گذشته ، این سری صندلی داغ به صورت "تاپیک بسته" پیش خواهد رفت ، یعنی تاپیک به صورت قفل شده هست و تنها سوالات و پاسخ ها در تاپیک قرار داده میشه /
نقل قول:
1- هر کاربر فقط مجاز به پرسیدن یک سری سوال از هر میهمان صندلی داغ می باشد ، ماکزیمم تعداد سوالات در هر سری هم فقط و فقط 10 سوال می باشد ، بنابراین در پرسیدن سوالات خود دقت کنید /
در باره ی میهمانان هم باید بگم که با 4 نفر از عزیزان مطرح شد که آرمان عزیز پاسخ مثبت دادند ، یکی از بزرگواران دعوت ما رو نپذیرفتند و دو عزیز دیگه هم تا کنون پاسخی به دعوت ما نداده اند /
دوستان سلام /
صندلی نشینی آرمان عزیز از این لحظه شروع میشه ، فقط برای یادآوری :
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بزرگوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام خودم چراغ اول رو روشن کنم /
سلام
1- برای اینکه کار بسیاری از دوستان راحت بشه و یک سوالشون رو نسوزونند ، یک بیوگرافی ازخودت ارائه بده ( غیر از اون چیزایی که من توی معرفی گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خب آرمان، متولد 67. بزرگ شده در شهرهای مختلف جنوب کشور (هر شهری یکی دو سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، مدتی تهران و حالا هم ساکن در قلب استکبار دنیا.
2- چه چیزی باعث میشه تا علیرغم زندگی در کشوری دیگه ، کماکان در انجمنی فارسی زبان حضور داشته باشی و علاوه بر ارتباط با هموطنان و همزبانان خودت ،حتی وظیفه ی مدیریتی هم بر عهده بگیری ؟
مهمترین دلیل دوستان خیلی خوبیه که اینجا دارم.
3- در روز چه مدتی رو در پی سی میگذرونی ؟
در مجموع مدتی که پست دادن و خوندن پست ها باشه حدود 1 تا 1.5 ساعت ولی خب در طول روز زیاد سر می زنم چون اکثر وقتم پشت کامپیوتره.
4- غیر از بخش تخصصی خودت ، به کدوم قسمتهای پی سی علاقه بیشتری داری و فعالیت میکنی ؟
به جز سخت افزار، لپ تاپ و تبلت در اسمارت فون و ورزش فعالیت می کنم و در بخش های فیلم و نجوم هم بیشتر نظاره گر مباحث هستم.
5- این علاقه ای که به فوتبال داری از کجا شروع شده ؟
از بچگی در زمین های خاکی و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خب از بچگی طرفدار بودم چون توی خونواده فوتبالی بودیم ولی خب من هیچ وقت فوتبالیست خوبی نبودم ولی از دو سه سال پیش شروع کردم به بررسی تخصصی تر فوتبال از دید مربی گری و کارشناسی و آنالیز.
6- و اینکه چرا بارسلونا ؟
علاقه به رونالدو برزیلی در ابتدا باعث شد طرفدار بارسا بشم و دیگه با رفتنش هم بارسایی باقی موندم. ولی خب مهمترین دلیلش شاید فلسفه فوتبال بارسا باشه.
7- راست میگن که " همیشه دست اینگیلیسا ! تو کاره " ؟ ( البته واضح و مبرهن هست که من با این سوال ، یکی از سوالهای خودمو سوزوندم ولی چه میشه کرد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - زندگی چقدر ارزش جدی گرفتنشو داره ؟
خیلی زیاد. زندگی رو جدی نگیریم چی رو جدی بگیریم؟
9- 3 تا تجربه ی بزرگی که تو زندگیت داشتی چیه ؟ میتونی بگی ؟
در این لحظه نمی تونم بگم، نیاز به فکر کردن داره.
10 - اگه الان یک در روبروت باشه و تا لحظاتی دیگه باز بشه ، دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟؟؟
نمی دونم!
-------------------------------------
ممنون از آرمان عزیز /
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
- از کی و چی شد که به انگلستان سفر کردید؟
سال 2009 ، دانشجویی
- شغل شما انجا چی هست؟و کلا به دوستانی که قصد اقامت در خارج از کشور را دارند انگلستان را توصیه میکنید ؟
دانشجو.
پروسه اقامت اینجا سخته و کشورهای دیگه شاید ساده تر باشه، همیشه گزینه ها رو محدود نکنید و چند کشور رو در نظر بگیرید!
- آب و هوا انگلستان چطور هست؟
چند روز هفته بارونی، چند روز ابری و گاهی وقتی آفتابی. هوا خوبه و خیلی سرد نیست (جنوب و مرکز انگلیس) ولی تابستان ها هم اصلا گرم نمیشه طوری که هیچ کس اینجا وسایل خنک کننده در خانه ها ندارن. به خاطر بارندگی زیاد هوا همیشه تمیز و تازه است که شش های آدم حال میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
1- چند بار کتک خوردی ؟! گریه هم کردی ؟
خیلی زیاد نبوده. آره گریه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سیگار میکشی ؟
نه!
3- تا حالا شده چیزی بدزدی ؟
نه!
4- تابلو ترین دروغی که گفتی ؟
برمی گرده به دوران بچگی وگرنه سال هاست دروغ گویی حرفه ای انجام میدم خودم هم نمی فهمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- چند بار تصادف کردی ؟
پنج بار. بدترینش شکستن دست بوده.
6- رنگ سبز بیشتر حال میده یا نارنجی ؟!
نارنجی. اتفاقا اسمارت کاور آیپدم هم نارنجیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- ایده یا پروژه علمی داری که به درد 4 تا آدم بخوره ؟!
بله، یکیش هم در حال Patent شدنه.
8- آخرین خرابکاری که کردی و صداشو در نیاوردی ؟!
پرده پنجره یکی از کلاس های دانشگاه رو محکم کشیدم داغون شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- همین الان دلت برای کی تنگ شده ؟
هــــــــــا؟ همون که می دونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- .................................................. ؟!
سانسور شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------
توضیح : سانسور سوال 10 توسط آرمان عزیز صورت گرفته است / :31:
سلام...
این سوالات بنده هست از آقا آرمان...
سلام در خدمتیم!
1- چرا Stream رو برای نام کاربریتون انتخاب کردین؟؟؟
هم تلفظ جالبی داره هم قشنگه و هم از نظر معنی ایهام جالبی داره... از اول یوزر من Stream نبود!
2- تا به حال شده از اینکه توی ایران نیستین پشیمون بشین؟؟؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
لحظاتی شده که دلم می خواست ایران بودم ولی کلا نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- تا به حال شده فکر کنین که انگلستان جای مناسبی برای زندگی نیست؟؟؟ (پَــــ نه پَــــ ایران مناسبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جای مناسبیه خب! البته شده تو فکر جاهای دیگه باشم.
4- تا به حال شده فکر کنین که P30 World موجب تلف شدن وقتتون شده و کاش کار مناسب تری میکردین؟؟؟
بله شده.. ولی خب چقدر خوبه که فقط فکر کردن جرم نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- کلا به چه مباحثی ( هر مبحثی ، از زیست شناسی گرفته تا سخت افزار ) علاقه دارین؟؟؟
کلیه مباحث Consumer Electronics ، فوتبال، فیلم و بازی و موسیقی و ...
6- 5 تا از فعال ترین ، با اطلاعات ترین و با اخلاق ترین کاربران فروم سخت افزار (به جز ناظران) از نظر شما؟؟؟
ببخشید من اسم نمی برم.
7- رشته تحصیلیتون؟؟؟
الکترونیک
8- آیا دوست دارین که یه تغییر عظیم تو روند زندگیتون ایجاد کنین؟؟؟ یا به نظرتون همین روند فعلی خیلی عالیه و نیازی به تغییرش نمی بینین؟؟؟
نه! روند فعلی خوبه (نه اینکه عالیه) ولی آمادگی تغییر عظیم رو ندارم.
9- تا به حال شده از ته قلب حس کنین که میخواین یه تریلی از روی یه نفر رد بشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله! ولی فقط در حد حس کردن بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی پارسا جان.
1- چــرا بـارسلونا ؟
2 - چــرا مسی ؟
از سبک بازیش بیش از حد خوشم میاد، بازیکن خیلی با اخلاقی هم هست و به نظر من بهترین بازیکن نسل فعلی فوتبال دنیاست.
3 - بهترین بازی کـه مسی کرده رو کی و کجا ، در مقابل کدوم تیم دیدی ؟
به نظر من دلچسب ترین بازی مسی در الکلاسیکو مارچ 2007 بود که 3-3 شد و مسی هتریک کرد (شاید چون اون موقع اصلا انتظارشو نداشتیم). بهترین بازی که مسی بازیهای فوق العاده بسیاری داشته.
4 - مدیریت چـه حسی داره ؟
حس خیلی خوبی نداره! فعالیت کاربری دلچسب تره.. من هم الان کمتر از یک پنجم وقتم مدیریته و بقیه اش مثل همه کاربرها فعالیت در انجمنه.
5 - چندتا لپ تاپ داشتی تـا الان ؟
تا این لحظه 8 تا.
----------
میگم سروش جان یه تشکر هم از طرف من از خودت بکن به خاطر این همه زحمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی توی عنوان تاپیک هم میشه اسم صاحب فعلی صندلی رو نوشت!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پی نوشت : الان تیکه انداختی آرمان خان ؟ :31:
پیشنهادت هم خیلی خوبه ، انجام شد /
سلام
اینم از سئوالات من
سلام دوست عزیز
ممنون!
1.بهترین کشور اروپایی برای یه زندگی راحت و بی دغدغه نام ببر؟ اکثر اروپا کشورهای آزادی هستن که زندگی راحت و بی دغدغه در اونجا ممکنه ولی بهترین احتمالا سوییس.
2.برای رسیدن به آرزوها چی کار باید کرد؟
سعی و تلاش!
3.بهترین شعر یا نثری که حالتو دگرگون کرد؟
کلا استعداد خوبی توی انتخاب بهترین ها ندارم ولی شعرهای اخوان ثالث رو دوست دارم. از شاعرهای قدیمی هم فردوسی.
4.اسطوره زندگیت کیه؟
اسطوره هیچ کس ولی در زمینه های مختلف افراد زیادی هستن که برام شدیدا قابل تحسینن، مثل سقراط، نیوتن، گاندی و از جدیدتر ها استیفن هاکینگ و استیو جابز.
5.اگه بخوای ایران رو توصیف کنی اولین چیزی که به ذهنت میرسه چیه؟
اولین چیز خوبی که به ذهنم می رسه تاریخ فوق العادمونه که البته گذشته، ولی اولین چیزی که به ذهنم می رسه سیاسیه (که ممنوعه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.از چه تیپ انسانی خوشت میاد(از لحاظ شخصیتی)
افرادی که به خودشون مطمئن باشن.
7.عاشق شدی؟نظرتو کامل درباره عشق بگو
نه.. تجربه نداشتم ولی خب مرحله ای از زندگیه که برای اکثریت پیش میاد.
8.بهترین کتاب . فیلم . موسیقی رو نام ببر
بهترین کتاب داستان: سری A Song of Ice & Fire
بهترین فیلم: Godfather
بهترین موسیقی: آهنگ های Beatles و Kansas
9.چقدر به دین اهمیت میدی؟به اصول دینی پایبندی؟
دین هر شخصی قابل احترامه، من به هیچ دینی پایبند نیستم.
10.صندلی داغ واقعا داغه؟
نه اصلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]