اگه اشتباه نکنم همراه اول و مبین نت و Adsl مخابرات، هرسه وابسته به مخابرات سابق دولتی هستند. (عزیزان خدمتگزار سابق)نقل قول:
اینکه به شما زنگ زده شاید یه بازاریاب بوده که فرق وایمکس مبین نت و ADSL مخابرات را نمیدونسته.
Printable View
اگه اشتباه نکنم همراه اول و مبین نت و Adsl مخابرات، هرسه وابسته به مخابرات سابق دولتی هستند. (عزیزان خدمتگزار سابق)نقل قول:
اینکه به شما زنگ زده شاید یه بازاریاب بوده که فرق وایمکس مبین نت و ADSL مخابرات را نمیدونسته.
سلام.
تقرییا سرعت دانلود سرویس های 1kb چقدر هست؟ شبانه که رایگان هست چی؟
اره اکثر نمایندگی های مبین نت قبلش نمایندگی یه شرکت دیگه هم هستند جایی که من گرفتم adsl یه جایی رو هم میفروخت
سلام داداش سایتی سراغ دارین که مودم ها رو خرید فروش کنن؟جواب رو اگه میشه خصوصی بزارید ممنوننقل قول:
من یه شب لپ تاپ رو روشن گذاشتم تا صبح تنظیم کردم سر ساعت 2 شروع به دانلود کنه، صبح دیدم error داده و هیچی دانلود نکرده
چند شب پیش خودم بیدار موندم، از ساعت 1:30 داشتم استفاده می کردم، سرعت عالی بود، همین که ساعت شد 2:05 دقیقه دیدم بعله کلا از سرویس خارج شد، تا وقتی که بطور دستی مودم رو خاموش و روشن نکردم اینترنت ام وصل نشد!!
انگار این ترفند مبین نته که نزاره دانلود شبانه انجام بشه!
شما چطور؟
خیلی عجیبه ...واسه من نیازی به ریست کردن نداره حال چرا واسه شما اینجوریه واسم عجیبهنقل قول:
انگار این ترفند مبین نته که نزاره دانلود شبانه انجام بشه!
شما چطور؟
بله. البته من زیاد دانلود ندارم.نقل قول:
ولی از هر چهار شب که خواستم دانلود کنم، سه شب همینطور بوده. همین الآن مجبور شدم مودم را روشن و خاموش کنم.
معمولاً بین 3 تا 3.5 این اتفاق میافته.
این دیگه اشکال فنی نیست. اشکال روانی کارکنان مبین نته.
توی گوگل سرچ کنید: فروش مودم مبین نتنقل قول:
سایتی که دومین نتیجه میاد واسه فروش خوبه
بله منم دقیقاً این مشکل رو دارم و فک میکنم از قصد هست، خصوصاً وقتی تعداد دانلودهای همزمان بالاتر باشه سریعتر قطع میشه، من فعلاً بیحیال شبانه شدم، هم وقتمو میگیره، درست نمیخوابم،عمرکامپیوترهم میادپاییننقل قول:
این نامردیه!
من به سختی راضی میشم لپ تاپ ام روتا صبح روشن بزارم و بخوابم، بعد از یه سال وقتی بخوام یه فایل حجیم رو دانلود کنم این کار رو می کنند!
اینها به تعهداتشون اصلا پایبند نیستند!
اگر گفته میشه دانلود از 2 تا 8 صبح رایگان، حتما کسی که ثبت نام می کنه روی این موضوع هم حساب باز کرده!
متاسفانه جایی هم پاسخگو نیست!
و البته ما توی ایران عادت کردیم به این جور حق خوری هامون!
دوستان عزیز میشه سرعت دانلود ساعت ۲ شب به بعد که رایگانه رو گذارش بدند ببینیم چی به چیه.
سرعت اکانتتون هم ذکر کنید
برا من ۱ مگ سرعتش ۳۰
Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2