................نقل قول:
Printable View
................نقل قول:
نامحدودش خوبه!نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
یعنی باید با دانلود شبانه خداحافظی کنیم... :41: آخه دور از انصافه ... :41:ما دلمون به همین دانلود شبانه خوش بود... :n28::37:باید یه فکری کنیم و تحریمشون کنیم:n13:نقل قول:
دوستان سرویسهایی که مثلا قبل ارزونی 3ماه و بلند مدت خرید کردیم هنوز شبانش هست یا اونم برداشتن :n13:
ماه پیش فریمور گوشی رو از sammobile دانلود میکردم. سرعتش تا ۵ کیلوبایت پایین میومد میانگین با ۱۵ دانلود میکرد. زنگ زدم پشتیبانی میگم این چه وضعیه گفت سرورای اون سایت مشکل داره. گفتم چطور ایرانسل تک کانکشن با ۴۰۰ دانلود میکنه برگشت گفت ایرانسل بیسیمه نباید با adsl مقایسه کنین :| گفتم اگه سرور مشکل داشته باشه ایرانسلم باید با ۱۵ دانلود میکرد دیگه جواب نداد :|نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
چرا پارس نامحدوداش هست و ارزون هم شده به جز صدوبیستو هشت که پریده ولی های وب غیر حجمی با حجم ۱۵۰۰ گذاشته
؟؟؟؟
البته امیدوارم پارس همیشه نامحدوداشو داشته باشه و حفظش کنه نه مثل این شرکت غیر حجمی با حجم ۱۵۰۰ بکنه[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my NX403A using Tapatalk
از صبح همش داره قطع میشه ، دارن کارشون تکمیل می کنن
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
دقیقا مال منم همین طورهنقل قول:
وقتی هم وصله سرعت 30 کیلو با 30 درصد پکت لاست و آپلود تقریبا 2-3 کیلوبایت!!!(در حد دایال آپ)
نمیدونم های وب چرا داره انقد مشتری هاشو اذیت میکنه میخواد همه رو فراری بده؟!
من که دارم تخلیه میکنم به احتمال زیاد میرم صبانتنقل قول:
3 روز دیگه ته قراردادم مونده - شنبه تخلیه میکنم
منم پارس آنلاین رو انتخاب کردم (جشنواره یکساله با 65 گیگ حجم و سرعت تا 16 مگ (حداقل 2 مگ) با مالیات و ... درمیاد 72 تومن)نقل قول:
شاتل هم که هی میگه فعلا ثبت نام نداریم 10 روز دیگه 10 روز دیگه زنگ میزنی دوباره همین حرفو تکرار میکنه از عید تا حالا لنگ شاتلم هیچ خبری هم نیست (شاتل هم معلوم نیست با این وضع محدودیت شبانه که داره شاید چند وقت دیگه مثل همین بای وب کلا شبانه رو برداره (فعلا شاتل با این طرح های متعدد داره بازار رو دست میگیره قطعا مشتری هاش زیاد بشن مثل بای وب شروع به مشتری پرونی میکنه))