میگن تا ۵۱۲ فقط نا محدود میدن....
Printable View
میگن تا ۵۱۲ فقط نا محدود میدن....
سلام
من چند بار اين سوال را پرسيدم ولي جواب نگرفتم. كسي مي دونه مخابرات قانون ٢٥٪ حجم خريداري شده به عنوان حجم مجاز آپلود را رعايت ميكنه يا نه؟
ممنون
جدیدا یه مشکلی پیدا شده، کانکشها سریع قطع میشن قبل از اینکه کامل شده باشن. تصاویر صفحه ها نصفه لود میشه! گاهی دانلود با بروزر قبل کامل شدن قطع میشه!!
بله پورت udp هم مشکل پیدا کرده.کانکشن ها سریع قطع میشن و ip عوض میشه از دیشب این مشکل برا این مخابرات لعنتی پیدا شده حتی شاتل هم دیشب 2 ساعت قطع بود چه برسه مخابرات.نقل قول:
سلام
دوستانی که سرویس نامحدود 1 و 2 مگ دارن از مخابرات تهران آیا راضی هستن از سرویسشون ؟
من 512 دارم و سرعت دانلود روی 50 تا 60 هستش برای سرویس داخل
سلام
دوستان کسی خبر داره چرا دیگه اینترنت نامحدود 1 و 2 مگ دیگه نمیدن ...؟
آیا امکان داره دوباره این سرویس ها فعال بشه
با تشکر از شما عزیزان.
دوست عزیز کیفیت و سرعت اینترنت از مرکز تا مرکز مخابراتی باهم متفاوت است. هر چقدر مرکز خلوت تر باشه خب طبیعتا کیفیت خدمات هم بالاتر هست. ولی اگه بخوام کلی بگم بهت من 1مگ دارم برای دانلود خیلی عالی هست به طوری که من روزی 4 گیگ دانلود دارم و سرعتم همیشه روی 120 ثابت هست ولی برای بازی آنلاین و ... بدرد نمیخوره.سرعتش با لینک های خارجی هم صبح ها تا ساعت 12 خیلی خوبه ولی بعدش افت میکنهنقل قول:
احتمالا به این خاطر که پهنای باند کم اوردن :n02:نقل قول:
عجیبه معمولا وضعیت این ساعت خوب بود
الان آپ استریم رو نگاه کردم روی 38 هستش
در صورتی که همیشه رو 152 و این حدودا بود
دقت کنید 38 کیلو بیت گفتم نه بایت
یعنی یک چیزی در حد نوک قاشق مربا خوری
طی هفته ی گذشته از حوالی عصر چهارشنبه و پنجشنبه اینترنت قطع بود تا پاسی از شب (اقلا تا 1-2 شب که امتحان کردم وصل نشده بود)
چراغ اینترنت مودم هم یا خاموش بود یا قرمز !
تازه این که میگم به جز قطعی های مقطعی در طول روزه... !