حجت جان فکر نکن مطمئن باش یه ضربه ایستگاهی زد توره گلش کرد و یه توپ دزدی و سانت که بازم این توره زد و گل:40::40::40:نقل قول:
حجت جان فکر نکن مطمئن باش یه ضربه ایستگاهی زد توره گلش کرد و یه توپ دزدی و سانت که بازم این توره زد و گل:40::40::40:نقل قول:
اره حیف شد ای کاش بیشتر می زدیم
ولی من میترسم با این برد بریم توی خواب زمستونی و توی این تعطیلات درست کار نکنن
نقل قول:
چقدر زود خدا دلمون را شاد كرد
كلي حال كردم مخصوصا با گل سوم تا تلافي اون3 هيچ جام حذفي شده باشه
حقیقی (5) باقری ها (4) شیری (3) رضایی (3) زارع (4) کریمی (4) محمد (4) بادامکی (4) توره (5) نیکبخت (1) نوری (3) منصوری(3)
کادرفنی (4)
داور( 3)
بهترین بازیکن--> حقیقی - توره
بدترین بازیکن-->
_
حقیقی (5) باقری ها (4) شیری (2) رضایی (4) زارع (3) کریمی (5) محمد (4) بادامکی (4) توره (5) نیکبخت (2) نوری (3)
منصوری (4)
کادرفنی (4)
داور (3)
بهترین بازیکن--> حقیقی , توره
بدترین بازیکن--> شیری , نیکبخت
حقیقی (5) باقری ها (3) شیری (2) رضایی (3) زارع (4) کریمی (5) محمد (4) بادامکی (3) توره (5) نیکبخت (2) نوری (3) منصوری(4)
کادرفنی (3)
داور (1)
بهترین بازیکن--> حقیقی
بدترین بازیکن-->شیری
تبریک به همه پرسپولیسی ها عزیز. بازی رو ندیدم ولی مثل اینکه توره امروز عالی بازی کرد. هر سه گل رو توره زد؟! انشالله تیم به روز های اوجش برگرده و همه تیم ها رو درو کنه! البته اگه کمی هم شانس مثل بعضی تیم ها به پرسپولیس رو بیاره!!
توره خیلی عالی بود. البته ۲گل زد نه ۳ گل. اگه اون دروازه خالیه گل میشد هت تریک کرده بود. خیلی حیف شد.نقل قول:
۱ گل هم بادامکی زد.
بادامکی گل زد؟! ایول! تو بازی با راه آهن خیلی افتضاح بود! فکر کنم چون یه مدت بازی نکرده بود روحیه نداشت کم کم بهتر میشه. این نیکبخت چرا این طوری شده؟! بعد از اون قضایا با خاک یکسان شد!
آره از نظر روحیه مشکل پیدا کردهنقل قول:
بعد از اون قضایا با خاک یکسان شد!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نظر شما دوستان ثبت شدنقل قول:
منتظر نشر بقیه دوستان هستم
با تشکر از aluminum عزیز
:40::40::40: پرسپولیس :40::40::40: