با رزولیشن 272*480 کانورت کن
با رزولیشن 272*480 کانورت کن
سلام.سوالم تکراری هست و احتمالا قبلا با پاسخش مطرح شده،ولی یه مدتی دنبال آپدیت و فرم ویرهای جدید نبودم الان دیدم حسابی بازار گرمه. :دی
ممنون میشم آخرین وبهترین فرمویر و نحوه آپدیت رو معرفی کنید،مشخصات PSP من :
2000 (برد قدیمی کپی خور دائم)
فرمویر : GEN-D3 5.50
نقل قول:شما باید فریمور 6.38 رو نصب کنید که برای ورژن 1 و 2 PSP 2000 هستش و از قسمت دانلود CFW این سایت هم میتونید دانلود کنید:نقل قول:
آموزش خاصی هم نداره عین فریمور های قبلی نصب میشه...........کد:www.psp-hacks.com
سلام بر dark-angel عزیزنقل قول:
همانطور که alex fera گفت آخرین فریمور -- شده که روی دستگاه شما نصب میشه 6.38 هست.
من خودم هم مدتی از دنیای psp دور بودم و امروز به 6.38 آپدیت کردم و آموزش را هم در بخش مربوطه برای استفاده دوستان قرار دادم.پست منفرد زیر:
آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.38ME2
سوالی بود در خدمتم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6068834&postcount=966
موفق باشید.
علی
چه ضدحالی!!!!پاتاپون 3 روی 5.03 اجرا نمیشه!نهههههههههههههههههه هههههه TT-TT
خب فریمور دستگاهت را آپدیت کن.نقل قول:
چطور علی جون؟ 6.53 خوبه؟مال من از این موقتی هاست.این 6.53 هم کع میگن پلاگینا روش خوب جواب نمیده.من حرف تو برام حجته!نظرت چیه؟من حتی فایلاشو دانلود کردم ولی ترسیدم آپدیت کنم بعدا پشیمون شمنقل قول:
6.53 که نداریم.6.35 هست.من روی چند تا دستگاه از دوستام نصب کردم مشکلی نداشت.خودم هم 6.35PRO-B3 داشتم چند تا پلاگینی که داشتم باهاش مشکلی نداشت.نقل قول:
شما از چه پلاگین هایی میخواهی استفاده کنی.البته اگه باز هم پلاگین ها را از دست بدی و نتونی ازشون استفاده کنی بهتر از این هست که بازی های جدید مخصوصا patapon 3 را از دست بدی.
آره همون.اشتباه لپی شد p: چندتا پلاگین مثل automute-psp consule-cwcheats-با چندتا دیگه که یادم نیست.ولی اینا مهم ترن!!!پس فردا میرم تو کار نصبش.حالا غیر اجرای بازیهای جدید قابلیتهای دیگه ای هم داره؟نقل قول:
آپگرید کردم به 6.35 PROB سیو گیم بازی گاد آف وار رو میگه خرابه ولی بقیه بازیها مشکل ندارن.فایلهای pro b3 و fast recovery رو هم دان کردم ولی حجمشون خیلی کمتره.داخل پوشش فقط یه eboot داره.نمیدونم این فایلو با قبلی جایگزین کنم و دوباره اجراش کنم یا نه :-/
خب اونم امتحان کردم.حالا پلاگینامم جواب میده.ه.ک کردن هم خیلی راحتتر از 5.03 هست.
ممنمن علی آقا.
من دیگه رفتم تا....خدا میدونه کی!