سرعت 12 مگ دانلود شبانه صبا نت شیراز
[CODE][http://s5.picofile.com/file/8139699742/test_net.JPG/CODE]
Printable View
سرعت 12 مگ دانلود شبانه صبا نت شیراز
[CODE][http://s5.picofile.com/file/8139699742/test_net.JPG/CODE]
اینکه فرمودید کم اوردن مقصر دونستن اینجا بحث مقصر دونستن نیست مقصر واقعا وجود داره که اگر حرفات راست باشه یکیش خود شمایید. جواب اولا: نگرانی زمانی است که منتظر باشیم اتفاقی بیفته. کل ایران محدود شدن رفت دیگه نگرانی برای چی. تعرفه بعدی هم که فرمودید برای خیلیا از جمله من سال اینده است هفته بعد ماه بعد یا حتی فصل بعد نیست که بگیم یک مدت کوتاه تحمل کنید اما از همه مهم تر این ثانیا همونطور که برای اون ......... هم 2 بار توضیح دادم شما چاقو بکن تو چشم خودت . خودتو دار بزن یا هر کاری که عواقبش ((فقط)) به خودت بر میگرده رو انجام بده اونوقت حق کاملا با شماست به کسی ربطی نداره ولی وقتی مثل زمان اموزش سربازی یک نفر دیر سر صبحگاه میرسید یا سرووضعش در شامگاه نامرتب بود یا هر خطای دیگه همه رو تنبیه میکردن (تشویق برای یکی تنبیه برای همه ) . وقتی من میبینم امثال شما دانلود میکنید امثال من محدود میشن. برام زور داره. گنه کرد در بلخ اهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری!! منتها با این فرق جزیی که صبانت گردن نجار و اهنگرو مسگرو بقیه اصناف رو همه با هم یکجا زد !!! اون (حق) هم که فرمودید پولهایی که سالهای قبل دادید اینترنتش رو همون سالها استفاده کردید ربطی به این دوره نداره که من قبلا اینقدر پول دادم پس این دوره یک کاری کردم همه محدود شدن حقم بود!!! در پایان من چیزی از نمایندگی نگفتم تهران هستم و مستقیما با خود شرکت تماس میگیرم هر روز. نه برای درست شدن وضع فقط میخوام نتیجه قطعی رو بدونم که اگر قراره این سیستم همیشگی باشه یعنی یکسال اینده رو حق دانلود ندارم (( اخه بعضی ها فکر میکنن چون یک چیزی رایگانه باید نابودش کرد مثلا وقتی میریم عروسی میبینیم غذا یا دسر سلف سرویس است پول نمیگیرن باید کل دیگ رو خالی کنیم رو سرمون!!! یا کل ظرف 10 کیلویی بستنی رو هرچقدر تونستیم بخوریم بقیشم خالی کنیم تو لباسامون که یک وقت حقمون ضایع نشه دیگران هم به درک!!!! )) حجمم رو دانلود کنم سرویس رو بسوزونم یا کلا فکر یک ای اس پی دیگه باشم یا خط تلفن دوم بگیرم رو اون از یک جای دیگه سرویس بگیرم یا بالاخره با دونستن نتیجه قطعی تکلیفمو بدونم همه هر روز یک صدا همینو میگن طول باند رو باز گذاشتیم گفتیم تب دانلود میخوابه عادی میشه ( دیگه نمیدونستن بعضیا تب دانلود ندارن سرطان دانلود دارن!!!) دیدیم بعضیا با دانلود های چند صد گیگ در ماه رحم نمیکنن مجبور شدیم سیاست کلی شرکت رو عوض کنیم که جلو این سو استفاده ها گرفته بشه و بخدا قسم اگر خودتون تو این تاپیک نمیگفتید دانلود های چند صد گیگ در ماه حقیقت داره منم شک کیکردم صبانت سر کارمون گزاشته میخواد بندازتمون به جون هم اما انگار حقیقت داره ما باید تقاص شماها رو پس بدیم این همون ربطش بود که فکر میکردی وجود نداره...... درضمن اون عزیزانی که حجم خریدن تاثیر نکرد من هم خریدم تاثیر نداشت زنگ زدم توضیح خواستم گفتن کل حجم هایی که خریدی و در اینده خواهی خرید!! باید از نصف دانلود شبانه گذشته بیشتر بشه تا محدودیت رو برداریم یعنی کلی خرید حجم به ما بدهکاری!!!!! روز قیامت اینجوری از ادم حساب نمیکشن!!نقل قول:
دوست عزیز من نه حق به نحوه بیان شما میدم نه به بقیهنقل قول:
اما باور بفرمایید اینجا پست گذاشتن مشکل فعلی رو حل نمی کنه اگه برید صفحه وزیر یا 195 شکایت بکنید ممکن به نتیجه برسیم
اگه هر روز وزیر ببینه دارند تو صفحه اش درباره دزدی صبانت صحبت میشه باور کنید مشکل رسیدگی میکنند
شرکت خصوصی مثل سگ از وزارت خونه میترسند مخصوصا که اینا تا چند وقت دیگه برای تمدید پروانه باید به وزارت خونه مراجعه کنند
پس لطفا همه بچه برند و اونجا پست بزارند اون هم نه یکی بلکه نفری 10 تا پست بزارید تا رسیدگی بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اطلاع مشترکین محترم استان قم می رساند به علت انجام عملیات فنی در مرکز مخابراتی 19 دی ، سرویس دهی به مشترکین این مرکز مخابراتی از تاریخ 93/06/22 لغایت 93/06/25 با اختلال همراه خواهد بود.
تنها مرکزی تو قم بود که محدود نشده بود مثل اینکه دارند روش کار میکنند همین دیشب محدود شد:n02:
دوستان! عزیزان! سروران!
ای بابا! نکنید این کار را رو. نگین به هم این حرفا رو. دلتون از یه جای دیگه و از دست یکی دیگه پره، سر هم خالی نکنینش.
این آخه چه اخلاقی که به هم فحش میدید. من حتی حاضر نیستم به کارمندای شرکت صبانت یا نمایندگیهاش، به خود این شرکت یا مسؤولانش و یا هر کس دیگهای فحش بدم چه برسه به این که بیام اینجا تو یه فضای عمومی به کسایی که مثل خود منن بخوام توهین کنم یا مشکل رو بندازم گردن اونا.
همین الآن مدیرای تاپیک، تاپیک پارسآنلاین رو به خاطر رفتارهای خفیفتر از چیزی که تو تاپیک صبانت داره اتفاق میافته، قفل کردن. شما هم مراقب باشین این اتفاق اینجا نیافته.
خیلی عجیبه این کارای صبانت نه به اون محدود کردن شبانه اش و نه به این اضافه کردن سرویس های نامحدودش باز چه فکری کرده خدا میدونه ولی فکر کنم میخواد از کوچ کاربرانش به فن آوا جلوگیری کنه باز بعدش سرعت نامحدوداش رو پایین نیاره خیلیه فعلا که یکی به نعل میکوبه یکی به میخنقل قول:
با این اضافه کردن نامحدوداش که به سرورهاش خیلی فشار میاد که و پهنای باند خیلی کم میشه چون یکی که ۵۱۲ بگیره تا ۱۰ گیگ با سرعت بالا میگیره بعدش با سرعت ۴۰ تا ۵۰ تا میتونه دانلود کنه خیلی عجیبه بیشتر به ضررش تموم میشه البته فعلا برای جمع کردن مشتری اضافه کرده بعدش یا گرون تر میکنه یا برش میداره باز هم همین آش میشه و همین کاسه:n13::n13::n13:
مگه قیمت جدید زده برای نا محدود من قبلا نگاه کردم قیمتش با پارس آنلاین و شاتل یکی بودنقل قول:
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه 112500 2.5 نامحدود برنزی 128 210000 5 نامحدود برنزی 256 365000 10 نامحدود برنزی 512 635000 20 نامحدود برنزی 1024 1080000 40 نامحدود برنزی 2048 2532800 125 نامحدود برنزی 6144 3211200 166 نامحدود برنزی 8192 300000 10 نامحدود اقتصادی 512 500000 20 نامحدود اقتصادی 1024 900000 40 نامحدود اقتصادی 2048
فرق برنزی با اقتصادی چیه؟
این آخرین پستیه که در این مورد میزارم چون دوستان گفتن ممکنه تاپیک قفل بشه و من دوست ندارم این اتفاق بیفتهنقل قول:
من قبلا در مورد اینکه صبانت چرا 12 مگ رو اینقدر قیمتش رو کم گذاشته بارها پست گذاشتم و گفتم چرا فرق قیمت 6 مگ و 12 مگ با حجم یکسان 2000 تومن هست و این پیشنهاد رو هم داده بودم که تعرفه های با سرعت بالا رو فقط با حجم ها و قیمت های بالا بذارن که کسی نیاد 12 مگ 3 گیگ دانلود بگیره بعدش باهاش 400 گیگ دانلود کنه مجبور باشه 100 تومن 200 تومن هزینه کنه که برای شرکت هم صرف قیمتی داشته باشه ولی همچنان تعرفه ها رو با قیمت پایین دادن و نتیجش شد این.
مثالی که می زنید در مورد عروسی هیچ ربطی به اینجا نداره شما یک عروسی بگیر بعد نفری 100000 تومن ورودی بگیر از مهمونا واسه غذایی که جمع ارزشش 30000 تومن هم نمی شه اون موقع ببین چقدر با فرهنگ رفتار می کنن:n02:
در مورد چند صد گیگابایت دانلود بله حقیقت داره و من نیازی نمی بینم به شما پاسخ بدم که چرا دانلود کردم اینقدر و لحن شما بیشتر شبیه اینه که دلت برا صبانت می سوزه بیشتر تا کاربرا. حساب کتابشو هم کردم براتون پولشو داده بودم و دانلود کردم و خوب کاری کردم.:n01:
والسلام