نقل قول:
دوست عزیز .... اولا خرید لوازم برقی دست دوم اصلا توصیه نمیشود!!!
من اگه بودم 120 تومن میخریدم...(اگه 3چراغ نشده باشه و مشکلی نداشته باشه)
نقل قول:
دوست عزیز .... اولا خرید لوازم برقی دست دوم اصلا توصیه نمیشود!!!
من اگه بودم 120 تومن میخریدم...(اگه 3چراغ نشده باشه و مشکلی نداشته باشه)
نقل قول:
نوشته شده توسط resident_evil
بعدش ميتوني بري خودت Customize كنيش . از قسمت my xbox اونجايي كه آواتارت هست برو توش بعد customiza avatar
می گه که باید آپدیت کنی و من هم اپ دیت میکنم و میاد ولی بعد از هر بار خاموش روشن شدن دستگاه یا هنگ میکنه یا دو باره سیاه میشه !!!!
خُب پس حتما dashboard مشكل داره بايد لينك سالم رو دان كني از نت و بعد رو كنسول نصب كنينقل قول:
رفیق اینو تست کن این واسه خود ماکرو سافت هستنقل قول:
نوشته شده توسط resident_evil
بعدش ميتوني بري خودت Customize كنيش . از قسمت my xbox اونجايي كه آواتارت هست برو توش بعد customiza avatar
می گه که باید آپدیت کنی و من هم اپ دیت میکنم و میاد ولی بعد از هر بار خاموش روشن شدن دستگاه یا هنگ میکنه یا دو باره سیاه میشه !!!!
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
اپ دیت دیگه نمیشه !!!!! یه بار ریختم تو فلش و زدم به دستگاه و اپ شد و دیگه آپ نمیشه صفحه معمولی میاد بالا ، لینک بالا رو هم دان کردم و زدم به دستگاه ولی اپ نشد !!!
سلام یک مشکل دارم
برای وصل کردن xbox360 به برق نمی شه 3 تا سر داره سیم باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پریز تو ایران 2 تا سرداره
بعد هم باطری خود دسته قابل شارژه چطوری ؟؟؟؟؟؟ باید به کجا زد تا شارژ بشه
ببخشد سریع کمک
یه تبدیل بگیر ایرانیش 500 تومنه ژاپنیش 5 هزلر تومنه .نقل قول:
برای شارژ کردن باطری دسته چی بگیرم 2 تا باطری داره قابل شارژه
شارژر باطری بگیر دیگه
چون الان دستگاه شما همین ورژن هست دیگه اپدیت نمیکنه باید صبر کنید تا اپدیت بعدینقل قول:
اپ دیت دیگه نمیشه !!!!! یه بار ریختم تو فلش و زدم به دستگاه و اپ شد و دیگه آپ نمیشه صفحه معمولی میاد بالا ، لینک بالا رو هم دان کردم و زدم به دستگاه ولی اپ نشد !!!