دوستان در خود سایت صبانت هم شکایت خود را عنوان کنید. (در صفحه اول سایت-سربرگ صبانت-رسیدگی به شکایات)
Printable View
دوستان در خود سایت صبانت هم شکایت خود را عنوان کنید. (در صفحه اول سایت-سربرگ صبانت-رسیدگی به شکایات)
نقل قول:اون مسئولی که گزارشهای ترافیکی مصرفی هر شب یوزرها را چک میکرد خواب بود که یکشبه فهمید کاربرها زیاد مصرف میکنند؟!نقل قول:
این نشان میده این شرکت عرضه نداره ترافیک مصرفی را کنترل کنه و بین کاربرها تقسیم کنه
مثلاً فرض کن صبانت 10.000 تا یوزر شبانه داره خب اگر ترافیک را باز بگذاره از حماقتشه! باید بگه من به هر کاربری به اندازه سرعت خریداری شدهاش سرعت شبانه میدهم و بقیه ترافیکی که هر شب در نظر گرفتم بین کاربرها share میکنم (مثلاً اگر دیدم میزان دانلود مجموع کاربرها این هفته 10٪ کمتراز حد انتظار بوده تو یک شب سرعت را برای همه بالاتر میبندم تا کاربرها هم راضی باشه)
اینکه بیایند بگویند سرعت را برای همه آزاد کردیم همه زیاد دانلود کردند پس سرعت را برای همه آوردیم روی 15 کیلوبایت! نشان میده مدیر متخصص این مجموعه نداره!
اینجا ایرانه ایا؟!:n13:نقل قول:
صبانت هم میگه به چپم
دوستان کسی از پارس آنلاین خبری نداره ؟!
شبانه همون سرعت اسمیه خودمونو بده راضی هستیم ! میده آیا؟!
این چرت و پرتی که صبانت میگه پهنای باند زیاد بوده بقیه بی انصافی کردن و دانلود زیاد کردن تقصیر مشتری نیست تفصیر خود صبانت که مدریریت روی اشتراک هاش نداشته.
این همه سال یادشون رفته بوده ؟ .... خوردن. حالا که بارشنونو بستن دارن میدوشن.
کسی هست الان از شرکت دیگه شبانه داشته باشه و خبر حتمی داشته باشه از سرویساش؟
کلا صبانت از نظر سیستمی از بقیه ی ISP ها عقب تر هستش ... یادتون بیاد صبانت تازه چند وقته که سایتشو از اون وضع قدیمی جدا کرده ، در صورتی که شاتل و پارس خیلی جلوتر هستن...نقل قول:
اول شاتل بعد هم پارس آنلاین... مطمئن باشین صبانت نمیتونه طبق سرعته افراد شبانه رو تقسیم کنه چون وسایلشو نداره !!! یا همه رو محدود میکنه یا هیچ کس!!!
ولی دلم نمیاد بعد از 5 سال صبا رو تخلیه کنم!
من 20روز پیش صبانت با سرعت 8مگابایت 3 ماهه خریدم به عشق دانلود شبانه
از همون روز اول افت سرعت داشتم و با 200 دانلود میکرد که برا اینترنت 8مگ خیلی کمه. گفتن مشکل از خطته که خیلی نویز داره و زیر بار نرفتن
حالا هم ک شبا با سرعت 17 دانلود میکنم چون بیشتر از دوبرابر حجمم دانلود داشتم!
تاحالا اینترنت به این مزخرفی نگرفته بودم. الکی 100 هزار تومن پول دادم فقط. هفته دیگه هم 2 گیگ حجم اضافی که خریدم تموم شه جمع میکنم نتو
دوستان کسی نمیدونه نامحدود های جدید چه طوریه ؟ ضریبشون چند به چنده ؟
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه 112500 2.5 نامحدود برنزی 128 210000 5 نامحدود برنزی 256 365000 10 نامحدود برنزی 512 635000 20 نامحدود برنزی 1024 1080000 40 نامحدود برنزی 2048 2532800 125 نامحدود برنزی 6144 3211200 166 نامحدود برنزی 8192 300000 10 نامحدود اقتصادی 512 500000 20 نامحدود اقتصادی 1024 900000 40 نامحدود اقتصادی 2048
هاردت از پهنا تو حلقم !:n02:نقل قول:
من که به تو نگفتم عقده ای :n26:
خوبه بدونی تو همین تاپیک و خیلیا ی دیگه که اصلا اینجا نیستن 12 مگ دارن ! پس همشون بدبخت و دهاتین؟!:n29::n29:
من مال مفت نمیبینیم! 50 تومن بابتش دادم ...اسم ازادی رو نیار که دیگه فقط میدونه.....
نخاستم به تو و چندتای دیگه بگم
ولی اخه به توچه که چقد دانلود میکنم؟یا بقیه چقد میگیرن!اخه تو ...کی هستی؟
هر کی هرچقد دلش میخاد میگیره
این صبانت ه که باید تصمیم بگیره هر کی با توجه به سرویسی که گرفته دانلود کنه نه تو
اگه این صبا بیشعور از اول این کارو میکرد لازم نبود با موجوداتی مثل تو بحث کنیم!
4 تا اشغال اشتباست عزیزم نگاه نکن چیزی نمیگن تا دلت بخاد هستن همین جا
فقط سنشون از این بچه بازیا گذشته
:n12:ببخشید خودت خاستی دهنمو وا کنم سو تفاهم شده :n16:
بهرحال اگه کسی ناراحت شده ببخشید :n16:واقعیت جامعه ست