persiangig که بدرد نمیخوره، داغونه
واسه آپلود فایل mediafire عالیه
واسه آپلود عکس هم سایتهای که لینک مستقیم میدن، سایت up.vbiran.ir رو هم واسه عکس و هم فایل پیشنهاد میکنم، تضمین میکنم تا چند سال آینده مشکلی واسش پیش نمیاد
Printable View
persiangig که بدرد نمیخوره، داغونه
واسه آپلود فایل mediafire عالیه
واسه آپلود عکس هم سایتهای که لینک مستقیم میدن، سایت up.vbiran.ir رو هم واسه عکس و هم فایل پیشنهاد میکنم، تضمین میکنم تا چند سال آینده مشکلی واسش پیش نمیاد
دوستان من هرکاری میکنم پرشین گیگ نمیره!!!!!!!!!
تورو خدا کسی دسترسی داره؟ میتونه فایلاشو ببینه؟
من فقط چند دقیقه وقت میخوام فایلامو بردارم
درست ميشه صبر كنيدنقل قول:
آخه 2 روزه!!! خیلی فایلام مهمن :(((نقل قول:
ممنون از توضیحات کامل شما ولی ای کاش زیر دیپلم حرف میزدید تا ما هم بفهمیم.منظورم این بود که همه دارن از داغونی سرعتش مینالن ولی اونایی که طرح ویزه دارن من جمله منطقه خودمون تا حالا ندیدم کسی افت سرعت داشته باشه یعنی یه جورایی تو مایه های اختصاصی هستند ..نقل قول:
من هم با حرف جناب bastami مخالفم چون از نظر من حداقل و حداکثر سرعت توی سرور بر روی یوزرنیم یا مک ست میشه و ربطی به مودم نداره ولی جدیدا فقط یه فرکانس روی مودمم کار میده در صورتی که قبلا هر چهار فرکانس کانکت میشدن با درصدهای مختلف ولی الان فقط یکیشون کار میده..ولی مطمئنم کسایی که سرویس ویژه گرفتن مثل ما افت سرعت ندارن و اشتراکی بودن پهنای باند باعث کم شدن سرعتشون نمیشه و ثابته..نقل قول:
زیر دیپلم یعنی اینکه از دماغ آدمایی مثل ما میارن تا بریم سرویسی رو بگیریم که به نفعشونه!!!!!!!!نقل قول:
الان من و همسایه دیوار به دیوارمون هر دو همزمان مودم خریدیم الان من 2 مگ دارم که معمولا از 300 کیلوبیت بالاتر نمیره و گاهی از 128 هم کمتر میشه ولی توی همون لحظه 1مگ اون که طرح ویژه هست همیشه 1.1 مگابیته و هیچ وقت از این مقدار کمتر نشده .من هم چون فکر میکردم یک تعرفه اینطوریه رفتم 1مگ یک ماهه گرفتم دیدم باز 512 کیلوبیت بود بعد به این نتیجه رسیدم که طرح های ویزه سرعتشون ثابت و پایداره..نقل قول:
ولی من طرح b1114 شش ماهه 512 کیلوبیت رو خریدم 90000تومان.همیشه تست سرعتم حدود 700-750 کیلوبیته و سرعت دانلودمنیجرم حدودا دوروبر 70-80 کیلوبایت میچرخه ولی به هرحال سرعتم ثابت و پایدار نیست.مدام در نوسانه البته نه به ضررم بلکه سرعتم در محدوده ای بالاتر از سرعت قراردادیم نوسان میکنه. این که سرعت من معمولا بیشتر از چیزیه که خریدم یعنی مال منم ویژه است؟! اگه صحبت از سرویس ویژه میکنید احتمالا منظورتون سرویس اختصاصیه که ضریب اشتراک نداره و فکر میکنم برای 512 ماهی 400000 تومنه اگه اشتباه نکنم. اگه منظورتون اونه تفاوتش فقط تو ضریب اشتراکه. پیشنهاد میکنم این یکی دو روزه تمام پستای منو از اول به ترتیب دقیق بخونید اونوقت منظور منو میگیریدنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
بابا برادر منظورم اینه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم یه مگی که توی این صفحه هست هیچ وقت سرعتش از یه مگ پایین تر نمیاد ولی اون یه مگ معمولی که توی صفحه تعرفه ها هست بین 200 تا 800 کیلوبیت نوسان داره و هیچ وقت به 1024 نمیرسه به خصوص این که توی مودم میزنه 512000 کاملا مشخصه لیمیت شده.حالا متوجه شدید؟