نقل قول:
فکر کنم منظور از مایه دار من باشم
شما که اصلا توی شهر نیستی و قرار هم نیستش به کوروش بیای !! :دی منظور من خودم - ممد - مهرداد - آرش و ...
نقل قول:
آخه رزیستانس تا یک حد می تونه براتون خوب باشه چون الان به چاقال نگاه کنی نمی تونه درست حسابی هیت بزنه
من با 15-20 لول بالاتر از خودم دارم دوئل میکنم ! همون 2 تا هم بزنم خیلی کار کردم . میخوای با یه هم لول خودم دوئل کنم ببینی چندتا میزنم :دی
نقل قول:
اینم حساب کن که کسی که رزیستانش کار می کنه نمی تونه کارای پر تجربه را باز کنه
درسته . ولی چند تا کار 45 درصد تجربه باز میشه حدود لول 20-25 از این بیشتر هم نمیشه تا لول 50-50 یه کار 70 درصدی
نقل قول:
و در کل خیلی از کارای پر شانسم نمی تونه باز کنه ( خیلی محدود می تونه باز کنه )
یه کار با لاک 90 درصد و 64 درصد باز میکنه ! لول 30
برای پول هم کار 52 درصد و 76 باز میکنه .
نقل قول:
الان بزارین من برگردم دوئل فقط اون موقع می فهمیم که رزیستانس خوبه و یا اپرنس
چون الان همه اینا از روی فرض هستش من یک نمونه برای اپرنس هستم چاقالم یک نمونه برای رزیستانس
من که نمونه resistance نیستم چون اصلش باید میلی باشه شما هم نمونه اپیرنس نیستی چون داج نداری .
نقل قول:
باید من چند تا دوئل با این میدیل ها بکنم ببینم چهقدر هیت می خورم
اگه دیدیم زیاد می خورم اون موقع می شه گفت که رزیستانس خوبه
خب وقتی اپیرنس بدون داج گرفتی و بجاش رفلکس یعنی ترکیبی از این دوتا چطور میخوای مقایسه کنی ؟ :دی
هر کدوم نقطه ضعف دارن خلاصه یکی پیدا میشه بزنه :دی
نقل قول:
ولی اپرنس از نظر کار خیلی خوبتر از رزیستانس هست
موافقم .
نقل قول:
منم اپیرنس رو ترجیح میدم اما به نظرت کسی که اپیرنس کار میکنه بهتر نیست که روی داج کار کنه؟مثلا من اگه روی اپیرنس و رفلکس کار کنم با سلاح سردی ها مشکل دارم و چون داج ندارم اپیرنسم زیاد فایده نداره برام اما اگه بجای رفلکس روی داج بزارم علاوه بر اینکه با سلاح سردها خیلی راحت روبه رو میشم با کمک داج و اپیرنس سلاح گرمی ها رو هم میتونم بزنم.توی دفاع هم اگه 20 تاکتیک با لباس داشته باشم توی دفاع هم هیت نمیخورم. درست میگم یا نه؟
کاملا درسته .