نقل قول:ظاهرا امروز آسیاتک بهترهنقل قول:
امیدوارم روز به روز به وضعیت مناسب تری برسه
Printable View
نقل قول:ظاهرا امروز آسیاتک بهترهنقل قول:
امیدوارم روز به روز به وضعیت مناسب تری برسه
شبانش شنیدم که این افشین با سرویس 128 در سه ساعت حدود 2 گیگ میگیره. ارش هم 256 داره اونم حدود 2.5 الی 3 گیگ میگیره.(البته معلوم نمیکنه)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:عجب ادمای بی انصافی هستید.....تو این همه مدتی که من اسیاتک بودم و میگفتم صبحا وضعیت خوبه هیجی حالیتون نبوده؟؟حالا تست از صبح میزارید که منو ضایع کنید بی جنبه ها.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر راست میگید چند ساعت دیگه بازم ازین تستا بزارید ببینم کی ادعا میکنه واسم؟:n24:
تو دیگه حرف نزن!! انقدر دیشب نتت بقول خودت ریــــــــــده ای بود که خودت هم کم اوردی... مثلا خواستی جلو ما کلاس بزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم در ساعـــــــــات رایگان که همه میزارن دانلود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا ، مهدی جان من که نگفتم شما که از آسیا رفتید اینجور شده. گفتم خودم:n28:نقل قول:
من اشتباهی حواسم نبود پاسخ شما رو نقل قول کردم...چون تستتو دیدم جــــــو گرفت مارو:n02:نقل قول:
شرمنده...
ناراحت نباشنقل قول:
برو های وب بمون وضعیت آسیاتک خوب شد برگرد :دی
اندروید مچکریم :n02:
2 مگ نامحدود نقره ای:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
دور زمونه برعکس شده:n09:....انگار پهنای باند اسیاتک توسط یه عده کاربر مسدود شده بود تا این یه عده رفتن ازد شد....:n02:نقل قول:
تف به شانس.....
ما که از گیر اسیاتک رها شدیم:n09: و داریم میریم شرکت دیگه....ولی ببینم اسیاشت خوب بشه دوباره با بقیه بچه ها( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -ESPV و....) بر میگردیم تا شما روز خوش نبینید:n09:
:n02:(با این همه حال تو ساعات رایگان 8 گیگ دانلود کردم:n02:مثل اینکه از ساعت 4 به بعد سرعت درست شده بود!!! چون از اون ساعت به اینور بیشترین سرعت رو ثبت کرده:n02:) ولی بد قدم شومی دیگه قبول کن!!! طاقچه بالا نذار:n02:(شوخی کردما جدی نگیر:n02:)نقل قول:
جون خودت نیا هایوب این رو دیگه خراب نکن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو که میخوای بیای هایوب! من دارم میرم یه ISP جدید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]