خب جی بگیرم...بهترین مدل تا یک میلیون چیه؟نقل قول:
بعد این مدل بدون لنز عکس هاش چطوره؟
خب جی بگیرم...بهترین مدل تا یک میلیون چیه؟نقل قول:
بعد این مدل بدون لنز عکس هاش چطوره؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
حدود 2 ماه هستش که در مورد 5 دوربین زیر تحقیق میکنم و اکثر صحبت های دوستان و اساتید همین فروم و فروم های خارجی رو خوندم، و تمام مقایسه های سایت ها رو دیدم...
لیست دوربین ها:
1- Panasonic Lumix DMC-FZ150
2- Nikon CoolPix P510
3- Canon PowerShot SX40
4- Sony Cyber-shot DSC-HX200V
5- FujiFilm FinePix HS30 EXR
برداشتی که من از نتیجه هام (با توجه به انتظاراتم) داشتم این بود که FZ150 واقعاً بهترین دوربین در این کلاسه ! هم از نظر عکس و هم امکانات و هم فیلمبرداری فوق العاده...
اگه بتونید بودجه رو بالاتر ببرید و FZ150 بگیرین واقعاً عالی میشه، و اگه خواستین توی محدوده P510 هزینه کنید، یا همون P510 رو بگیرید یا SX40 !
SX40 یکم ارزونتره و عکسای خوبی هم میگیره و امکاناتشم خوبه ! ولی شخصاً از خوش دست بودن نیکون و امکانات و کیفیت عکساش و ثبات عکساش توی زوم بالا خیلی خوشم اومد !
ولی این زوم 42x نیکون آدم رو دیوونه میکنه و اینم بگم که نسبت به مدل قبلی خودش واقعاً از نظر کیفیت عکاسی پیشرفت کرده...
شخصاً سمت فوجی نمیرم ! عکسش خوبه ! ولی فیلمبرداری واقعاً بده ! چون زوم دستی هست، یکم مشکل لرزش و فوکوس پیش میاد که این مورد برای من خوب نیست ! باید دید انتظارات شما چیا هستش...
راستی ! P510 با اینکه 16.8 مگا پیکسله، ولی عکساش خیلی خیلی خوبه... و وقعاً پردازش تصویر خوبی داره...
دوستان این موارد فقط نظر شخصی بنده هستش و ممکنه کاملاً اشتباه باشه...
موفق باشین...:11:
مرسی از دوستان لطف کردین فقط حدود قیمت fz 150 چنده؟!
مرسی
آقا امیر عزیز،نقل قول:
قیمت چند مدلی رو که هفته پیش داشتم به این صورته:
FZ150:
1.050 تا 1.150 با گارانتی شرکتی بانیان که نمایندگی اصلی پاناسونیک هستش...
P510:
870 تا 900 با گارانتی ایده آل و 910 تا 930 با گارانتی نیکو نگرش و یک سال بیمه
SX40:
800 تا 870 با گارانتی ایده آل
موفق باشید...:11:
قیمت لنز 18 200 چنده ؟
اگه دسته دومش را گیر بیارم چند بخرم خوبه سرم کلاه نذارن ؟
با سلام
دوستان میخواستم سه پایه برای HS20 EXRبگیرم چه مارکی پیشنهاد میکنید زیر 50 تومن و یه سوال هم دارم
بال هد چی هست و چه کاری انجام میده ؟؟؟؟کسی میتونه راهنمایی کنه
برای سه پایه ضرروی هست بال هد هم بگیرم ؟؟؟؟؟
خیلی شبیه هم هستند اما 115 کمی بهترهنقل قول:
نه هیچ کدوم Aperture priority و Shutter priority رو نداره
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرید خوبه
بله گزینه های زیادی نیست sx240 بهترینه برای شما ، البته نباید دست بچه ها بدید :46:نقل قول:
SX40 :31:نقل قول:
بی شوخی منطقی ترین دوربین الان اینه
تا یک میلیون برای دوربین چی بگیرم..هدفم هم گرفتن عکسهای آتیله ای و هنری با کیفیت بالا..مثل همینهایی که بچه ها میگیرن با کیفیا میزارن فیس بوک
گرچه از عکاسی حرفه ای آشنایی ندارم
دوستان گفتن میتونی تا 1 یک بدنه بگیری بقیه پولتو بزاری برای لنز
میخواستم ببنم تا همین یک میلیون چی بگیرم..بعد دوربینی که تا 1 میگرم چه عکسهای میگیره (بدون لنز )
ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
Nikon AF-S 18-200 VR II F3.5-5.6 G EDنقل قول:
1850
ولی احساس مسکنم اطلاعات شما از DSLR خیلی کمه و یه مقدار برای خرید لنز دارین عجله میکنین
چند ماهی با دوربین کار کنین و ببینین علایق شما در چه زمینه ای هست بعدا برای همون انتظارات لنز بخرین
ضمنا 18-300 هم به قیمت 1000 دلار توی راهه و فکر میکنم حداقل از نظر رنج گزینه بهتری نسبت به این لنز باشه
بال هد وسیله ای هست که روی سه پایه بسته میشه و کاربرد های مختلفی داره مثلا بال هد مخصوص پانوراما و ...نقل قول:
سه پایه های ارزون قیمت روی خودشون بال هد معمولی دارن
بستگی به سطح عکاسی و پول شما داره سه پایه و هد خوب حدود 500 تومن قیمت دارن که فکر کنم میشه معادل قیمت دوربین شما!