از pppoe استفاده کن برای bridge مشکل داره.نقل قول:
Printable View
از pppoe استفاده کن برای bridge مشکل داره.نقل قول:
سلام این 2020 واقعاً هیچی حالیشون نیست اینجا سوالمو بپرسم باز بهتر به جواب می رسم
من 15 مهر از نامحدود رفتم به کمپین 2 مگ با 5+2 (7 گیگ در ماه ) الان این ماه چجوری حساب میشه از 15 مهر تا 30 مهر 7 گیگ دارم ؟ بعد ماه بعدم 7 گیگ ؟
یا این ماه 15 روز حساب میکنن نصف 17500 هزینه روی قض میاد ؟ ترافیکمم نصف میشه 3 گیگ و نیم ؟
اگه یه توضیح بدین ممنون میشم
از 15 مهر تا 15 آبان حساب میشهنقل قول:
هزینه نامحدود هم تا اون روز خودشون حساب میکنن:n12:
اتفاقا مال منم اینجوری بود ازشون پرسیدم گفتن چون قبض هر 2 ماه میاد از سر هر برج حساب میشه یعنی اول هر ماه حجم پایه اضافه میشه (برا شما یعنی 15 تا 30 یه 7گیگ بعد از سر برج هم یه 7 گیگ تا اخر ماه و ماه بعد هم به همین ترتیب )نقل قول:
هزینه نامحدود رو هم تا اخر ماه میگیرین مال من که اینجوری شد من 29 شهریور رفتم تو کمپین ولی تو قبض جدید این سه روزی که تو کمپین بوم دیگه از نامحدود استفاده نمیکردم حساب کردن یعنی پول کامل نامحدود رو گرفتن
به من که اینجور کفت امور مشترکین قبض هم دیگه نمیفرسته به خاطر اینکه سر ماه من با سر ماه اونا هماهنگ نیست :n02:نقل قول:
سلام به همه دوستان
مودم دی لینک 2640 شبانه روز روشن باشه مشکل داره ؟؟؟ شب ها هم روشن میمونه یکی گفت خاموش کن داغ میکنه مودم قاطع میزنه. الان مدتی هست که اینترنت مخابارت هست سرویس 512 قطع و وصل میشه. البته چراغ دی اس ال یکدفعه چشمک میزنه بعد ثابت میشه آرم اینترنت هم خاموش هست که مودم خاموش روشن میکنم بعد مدتی درست میشه. الان پینگ میگیرم خیلی لالاست بعد وسطش تایم آت میده بعد وصل میشه ولی مثلا داری با یه گوشی دانلود میکنی تموم میشه سرعت پینگ کمتر میشه از عدد بزرگتر میاد عدد کوچیکتر. حالا مشکل از خود مخابارت هست؟؟ چون خودشونم زنگ میزنی میگه اینجا مشکلی نداره.
این عکس ها رو توضیح میدین کجاش میزنه خط تا چقدر گنجایش طرفیت سرویس پر سرعت رو داره ؟؟؟؟
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم دی لینک 2640 شبانه روز روشن باشه مشکل داره ؟؟؟ شب ها هم روشن میمونه یکی گفت خاموش کن داغ میکنه مودم قاطع میزنه.
هیچ مشکلی پیش نمیاد مال من شب و روز ، ماه ، سال روشنه :n02:
الان مدتی هست که اینترنت مخابارت هست سرویس 512 قطع و وصل میشه. البته چراغ دی اس ال یکدفعه چشمک میزنه بعد ثابت میشه آرم اینترنت هم خاموش هست که مودم خاموش روشن میکنم بعد مدتی درست میشه.
سیم کشی رو چک کنید اگر مشکلی نبود ، مشکل از مرکز مخابراتی هست چون خط شما عالی هست و مشکلی نداره ظاهراً :n09:
الان پینگ میگیرم خیلی لالاست بعد وسطش تایم آت میده بعد وصل میشه ولی مثلا داری با یه گوشی دانلود میکنی تموم میشه سرعت پینگ کمتر میشه از عدد بزرگتر میاد عدد کوچیکتر. حالا مشکل از خود مخابارت هست؟؟ چون خودشونم زنگ میزنی میگه اینجا مشکلی نداره.
مخابرات به علت کمبود پهنای باند فقط یک نفر میتونه از اینترنت استفاده کنه و اگر 2 3 نفر استفاده کنن پینگ رو 5000 6000 میره :n25:
این عکس ها رو توضیح میدین کجاش میزنه خط تا چقدر گنجایش طرفیت سرویس پر سرعت رو داره ؟؟؟؟
ممنونم
بر روی پورت مخابرات تا 8 مگ رو میکشه ولی برای شرکت های دیگه معلوم نیست ، چون ممکن هست تجهیزان فلان شرکت خراب باشه ، رانژه بد بشه و ...
حرف مفت میزنن من یک ماهه این مشکل رو دارم چندبار زنگ زدم درست نشد دیگه فقط زنگ میزنم فحش میدم.
یک شکایت توی 195 ثبت کردم شما هم همین کارو کن.
من چون بازی آنلاین میکنم قشنگ متوجه میشم در طول یک ساعت ممکنه پینگت از 120 بیاد تا 340 که همیشه پکت لاست داره ولی ساعت 3نصفه شب تا 12ظهر و بخاطر ساعات اداری همه چیز خوبه و تایم اوت خیلی کم میشه.
تو 195 یک شکایت در مورد کیفیت ثبت کن خیلی ها این مشکل رو دارن ولی چون فقط با دانلودر دانلود میکنن و چهارتا صفحه باز میکنن متوجه نمیشن چه سرویس آشغالی دارن.
دوستان سرویس 1 مگ مخابرات سرعت سندش چنده؟!