من 256 دارم اصلاً این خبر ها نیست :31: توی این چند ماهی که من گرفتم اوایل نزدیک 2-3 هفته خیلی خوب بود و سرعت 190 بود بعد چند ماه سرعت کم شد در حد 30 . الان دوباره یه چند هفته ای هست رفته بالا بهتر شده .نقل قول:
Printable View
من 256 دارم اصلاً این خبر ها نیست :31: توی این چند ماهی که من گرفتم اوایل نزدیک 2-3 هفته خیلی خوب بود و سرعت 190 بود بعد چند ماه سرعت کم شد در حد 30 . الان دوباره یه چند هفته ای هست رفته بالا بهتر شده .نقل قول:
دوستان انگار یکی از ترفند ها برای دانلود بیشتر از 3 گیگ دانلود از تورنت هستش !
البته یکی از دوستام میگفت !! میگفت که اونم اگه معمولی دانلود کنه کمتر از 2 گیگ هستش ولی با تورنت بیشتر از 3 گیگ دانلود میکنه !!!
من که کلی دانلود دارم و نتونستم تست کنم !
البته یه شب بین 1 - 2 تست کردم که از لینک مستقیم با 40 کیلو دانلود میکردم ولی از تورنت با 70-80 کیلو !
لطفا تست کنین و نتیجه رو حتما بگین
نه خب این مدت که پارس آنلاین برا همه کند بود !!!نقل قول:
یعنی شما میگید سرعتش حداکثر 190ه ؟؟؟
بله 256 نهایت 190 میرهنقل قول:
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
پارس انلاین امشب قطع میشه ؟
سلام
یه مطلبی بود که میشد سرعت تورنتو افزایش داد اما طرف نتونسته بود معمولی رو زیاد کنه. من زیاد با تورنت و ... کار نکردم.نقل قول:
دقیقا ! sb4200 و sb5100 موتورولا رو -- کرده بودن ولی میگفت از روش DHCP force میشه خیلی های دیگش رو هم uncap کرد.نقل قول:
شاید به این دلیل که رفاهشون بیشتر هست کمتر دنبال این چیزا باشن اما هکرهای اصلی که کار و زندگیشون هکه این دلیل براشون صدق نمیکنه! قبول دارم که اینترنت ما کم سرعت و کم کیفیت و گرون هست. یه چیزی هم هست اونا خودشون به فکر ارتقای خودشون بودن، تلاش کردن و به نتیجه رسیدن. ما هم اگه منتظر باشیم کهنقل قول:
کس دیگه ای بخواد بیاد، خبری نیست !
امیدوارم این تغییراتی که قراره بدن این یه ساعت و نیم دانلود شبانه که اضافه می افته از 12.30 تا 6.57 خراب نشه
اونا پول ملتشونو بجای اینکه توی کشورای دیگه خرج کنن . صرف پیشرفت خودشون می کنن . والسلام نامه شد تمام.:27:نقل قول:
اونا مثل آمریکا ! :31:نقل قول:
این پارس آنلاین هم شبانه و روزانش باید یوزر و پس بزنیم یا اتوماتیک مثل شاتل باید تعویض بشه ؟