دوستان پرشین گیگ با مبین نت مشکل داره؟ 2 روزه باز نمیشه !!!!
Printable View
دوستان پرشین گیگ با مبین نت مشکل داره؟ 2 روزه باز نمیشه !!!!
گه فقط تو باز کردن سایت خاصی مشکل دارید باکالسنتر تماس بگیرید یه سری تنظیمات آی پی هست که راهنمایی تون میکنند باید انجام بدید. من همین هفته گذشته هر کاری میکردم سایت دانشگاهم باز نمیشد ساعت کلاس هم رسیده بود و جلسه آخر بود خلاصه هر طوری بود باید آن میشدم جالب بود که فقط نمیتونستم سایت های مختلفی رو که مربوط به دانشگاه بود رو باز کنم. کالسنتر یه سری آی پی بهم گفت که دستی زدم مشکلم حل شدنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
متوجه نمیشم مگه میشه سرعت رو برای طرح های مختلف دستکاری کرد؟! سیستم تسهیم سرعت بین کاربران مختلف بر اساس تنظیم فرکانس انجام میشه. یعنی هر آنتن که میتونه تو رنج خاصی از فرکانس که برای وایمکس تعریف شده اقدام به ارسال و دریافت سیگنال کنه میاد اون رنج خاص رو به چند محدوده کوچکتر تقسیم بندی میکنه. برای هر سرعت یه محدوده خاص رو تعریف میکنن یعنی مثلا میگن سرعت 128 از رنج فرکانسی آ میتونه ارسال و دریافت داشته باشه و سرعت 512 از محدوده فرکانسی ب و... دیگه این امکان نداره که بیان بگن مثلا سرعت 128 یک ساله ها تو یه فرکانس خاص کار کنن سرعت128 دوساله ها تو فلان فرکانس که بعد بیان فرکانس یه طرح خاص رو مخدوش کنن که مشتری مجبور بشه طرح کوتاه ندت رو بخره. با حرف شما از اساس مخالفم. این امکان هست که بین سرعت های مختلف تبعیض قایل بشن مثلا بیان محدوده فرکانسی سرعت 512 رو با اختلال ارایه بدن تا مشتری وقتی میببنه سرعت دیگه ای بدون اختلاله ترغیب بشه به سنت اون برهنقل قول:
من به دامنه ی دات کام دسترسی ندارم، اما دامنه ی دات نت به راحتی باز میشه :)نقل قول:
چرا برادر امکان داره! کسانی که سرویس 1 ساله یا 2 ساله میخرن سرعتشون فرق داره. مثلاً 1 مگ ماهانه سرعت آپلودش 380 کیلوبیته، اما سالانه 250 کیلوبیت (یکی از دوستان تستشو گذاشته بود). یا مثلاً 128 سالانه در حقیقت 512 کیلوبیته! اینایی که گفتم تجارب خودم نیست، کسانی که داشتن تو این انجمن مطرح کردن.نقل قول:
سرعت وایمکس کاملا نوسانیه !!! نمیشه با چند تا تست نتیجه گرفت باید توی یه جامعهآماری نسبتا بزرگ برای دوره زمانی خاص و تحت شرایط یکسان آمار گرفته بشه و نتایج مقایسه بشه.چیزی که گفتم بحث فنیه قصیه است شما وقتی محدوده فرکانسیت برای سرعت خاصی تنظیم شده تا یه حدی اجازه نوسان سرعت رو بسته به بار شبکه داری نه اینکه هر طرحی هر سرعتی که دلش بخواد بگیره. حرف شما از نظر فنی به این معنیه که آنتن به تعداد بسیار زیادی فرکانس برای هر سرعت تقسیم بندی شده مثل سرعت های 128؛129؛130؛.....؛510؛511؛512؛513....نقل قول:
و شما یه عنوان یه یوزر مدام بین این سرعت ها و در نتیجه بین محدوده فرکانسی مختلف پرش کنی!! که این کاملا غیرممکن و غیرمنطقیه. اگر که یه کاربر با یه مودم از نطر فنی امکان پرش بین محدوده های فرکانسی مختلف رو داشته باشه به راحتی میتونه یه طرح 128 بخره با دستکاری مودم بپره به محدوده فرکانسیه مربوط به بالاترین سرعت ممکن. باید دقت داشته باشید که محدوده فرکانسی قبل از فروش سرویس روی مودم مورد نطر ست میشه و در واقع تنظیمات فروشنده روی مودم هست که نوع (سرعت)سرویس رو مشخص میکنه. جالبه بدونید که قبلا شما در انتخاب نوع مودم حق انتخاب داشتی و میتونستی هر مودم دلخواهی رو انتخاب کنی. فرووشنده محدوده فرکانسی مجاز برای سرویس انتخابی شما رو برای مودم تعریف میکرد و مودم رو به شما میداد. ولی اخییرا مبین نت حق انتخاب مودم رو به مشتری نمیده دلیلش هم ساده است چون هواوی (سازنده مودم) دیگه امکان تغییر تنظیمات فرکانسی مودم رو به مبین نت نمیده. بپرسید کسانی که اخیرا خریده یاشن حرف من رو تایید خواهند کرد. و احتمالا اگر اختلاف بین هوواوی و مبین نت ادامه داشته باشه اگر شما بخواین سرعتتونو تغییر بدید باید مودمتونو تحویل بدید و یه نوع دیگه بگیرید
بازم تاکید میکنم این یه بحث فنیه و نتیجه گیری برای اون بایید از طریق بررسی مسایل فنی انجام بشه.باز اگه اصرار دارید از طریق غیرفنی اثبات کنین حداقل جامعه آماریتونو ببرین بالا اینکه یکی از دوستان لینک تستش رو گذاشته که دلیل نمیشه. خودتونم خوب میدونید که وقتی میگیم سرعت کاملا نوسانیه یعنی چی حالا چه سرعت آپلود رو بحث کنید چه دانلود. فرقی نمیکنه. اگه میخواین اثبات کنین باید تعداد زیادی داوطلب پیدا کنین که هر کدوم دوبدو همسایه باشند(تقریبا) بعد تو زمان های یکسان تست کنن بعد بیایدید نتایج رو ببرید تو یه توزیع آماری ببینید به چه نتیجه لی می رسید شرایطی که گفتم برای حذف عامل نوسان در بررسی استنقل قول:
برای من net. هم باز نمیشه! شما مطمئنید؟نقل قول:
:( از کار انداخته مارو
اگر دامنه خاصی رو باز میکنه ولی دامنه دیگه ای رو باز نمیکنه به خلطر اینه که سرور ر کدوم تو جاهای مختلفی هست. که به خاطر آپدیتی که مبین نت انجام داده و اعمال تنظیمات خاص باعث شده شما دستزسی به برخی از اونا رو از دست داده باشید. همونطور که گفتم با کالسنتر تماس بگیرید اونا از شما می خوان که پینگ و تریس سایت هایی رو که بهشون دسترسی ندارید انجام بدید بسته به جواب شما تنظیمات خاصی رو بهتون میگن ست میکنین و مشکل حل خواهد شد.نقل قول:
یه سوال داشتم:من برای اینکه به اینترنت وصل بشم با مبین نت(مودم داخلی) به کارت شبکه یا کارت وای فای برا کامپیوتر نیاز دارم یا نه مستقیم میتونم مودم روبه کامپیوترم وصل کنم؟(چون کامپیوترم کارت شبکه و وای فای نداره)اگه اره هزینش چقدر در میاد؟